2821
2789

نریختن هنوز

ما همیشه با دهکای اول شارژ میشه ولی نفری ۳۵۰ واریز میشه

کسی میدونه چرا؟

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا مَہْدۍ..!» وهنگامی‌که‌درپیِ‌خودم‌بودم‌تــورایافتم،‌یا مهدی(♡ ‍️ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نریختن هنوزما همیشه با دهکای اول شارژ میشه ولی نفری ۳۵۰ واریز میشهکسی میدونه چرا؟

دهکت پس تغییر کرده اگر نریختن

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

دهکت پس تغییر کرده اگر نریختن

ن منظورم اینه کالابرگ ما با دهکای ۱ تا ۳ واریز میشه همیشه ولی مثل بقیه ۵۰۰ تومنی نبود همیشه ۳۵۰ میریختن چرا؟

الانمکه نریختن

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا مَہْدۍ..!» وهنگامی‌که‌درپیِ‌خودم‌بودم‌تــورایافتم،‌یا مهدی(♡ ‍️ 

ن منظورم اینه کالابرگ ما با دهکای ۱ تا ۳ واریز میشه همیشه ولی مثل بقیه ۵۰۰ تومنی نبود همیشه ۳۵۰ میری ...

فقط بهزیستی وکمیته زیاد کردن مابقی رونه

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

من دهک سه هستم از برنامه شمیم و بله و سایت حمایت چک کردم دهک سه هستیم ولی نریختن

برای ماهم نریختن اگ واس شمت ریختن اطلاع بدیناینجا

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز