2821
2789
عنوان

ای کاش میشد

75 بازدید | 9 پست

معلم کلاس اول بشم خیلی دوست دارم استعداد هم دارم ....خانما مدرک مهد کودک بگیرم میتونم معلم کلاس اولی ها هم بشم 🤧الان یکی معلم شده روان شناس کودکه اصلا درس نمیده همش بازی و ورزش میکنن مادرا ازش شاکی شدن میگن مدرسه داره تموم میشه بچم یه اب بابا میگه🤣🤣🤣🤣

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میخوای همکار من بشی؟خیلی سخته و خیلی شیریناما واقعا انرژی میبره من دیگه از سال بعد اگه خدا بخواد میر ...

اوووخی شیرینیش سختی رو میپوشونه ۳ روز به جا معلم رفتم همه مادرا تشکر کردن بچه ها به معلم گفتن ما میخواییم اون بیاد 🙁🤣🤣🤣مدیر مدرسه گفت به نظرم شدیدا استعداد دارید حتنا پیگیر بشید دخترمم کلاس اولش کامل انلایین بود و واقعا شاگرد زرنگ شد با اون انلایینی

اره

نمیدونم کجا میخواید تدریس کنید

ولی بنظرم مهمه یه حداقل مدرکی

اینجوری والدین بیشتر شاکی میشن

به هر حال شما هم که قرار نیست برید باهاشون بازی کنید که، ولی اگه میبینید میتونید بهشون درس بدید یا مدیر قبول میکنه خب امتحان کنید ولی بازم عجیب بود از نظرم

نمیدونم کجا میخواید تدریس کنید ولی بنظرم مهمه یه حداقل مدرکی اینجوری والدین بیشتر شاکی میشن به هر ح ...

اخه گفتم ابنجا با مدرک مشاور کودک اومده معلم شده .......یه فامیل داربم ۲ تا بچه خنگ داره کلاس دوم هستن مادرشون معلم کلاس اوله ولی واقعا دیدم خیلی بی حوصله چرت میگه اصلا قشنگ صحبت نمیکنه با بچه ها .......مدرک مهد کودک میخوام بگیرم بعدش برم کلاس اول خیلی باحاله میشی معلم 😍من خیلی علاقه دارم خیلی راستش دروغ چرا به خیلی از کارا علاقه دارم ولی همسرم مانع میشه جز مربی مهد

اخه گفتم ابنجا با مدرک مشاور کودک اومده معلم شده .......یه فامیل داربم ۲ تا بچه خنگ داره کلاس دوم هس ...

چه عالییی مشخصه از ذوقتون معلم خوبی میشید

وقتی شرایطش رو میدونید خب حتما امتحان کنید ✨

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز