2777
2789
عنوان

تاپیک سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 221 پست
گولی جان این رفیق فابریکم هست فعلا با ی اکانت دیگ اومده عصبیش نکن خخخ بیخودی بهش گیر نده

باش.. گیر ندادم بخدا..

اصن من میرم.....

خوش باشین.. چ کارش دارم.... خدافظ.. عجبب هااا... 👋🌹

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

باش.. گیر ندادم بخدا.. اصن من میرم..... خوش باشین.. چ کارش دارم.... خدافظ.. عجبب هااا... 👋🌹

وا عزیزم چرا ناراحت میشی من ک نبودم ببینم دارین بحث میکنید الان دیدم گفتم بهت بگم اونم دوستمه همین

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا عزیزم چرا ناراحت میشی من ک نبودم ببینم دارین بحث میکنید الان دیدم گفتم بهت بگم اونم دوستمه همین

میدونم.. دوستتونه... خودشم منو میشناسه.. اصلا بحث نکردیم...

بیخیال....رفیقتونه دیگه..گولی کیه...

تهش میشه گولی ساکت شو ــچشم ساکت میشم.. اومدم اکانتمو جم کنم برم... ک مشکلی پیش اومد موندم اونو حل کردم.... وگرنه گولی چکار ب دوستاتون داره..

خودم بهتر ازتون میشناسمش..

ناراحتم نمیشم...یا حق 👋.

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

میدونم.. دوستتونه... خودشم منو میشناسه.. اصلا بحث نکردیم... بیخیال....رفیقتونه دیگه..گولی کیه... تهش ...

من اینو گفتم بهت؟؟ من گفتم ساکت شویا فلان ؟؟ من گفتم دوستمونه گیر نده فک کردم میشه صمیمی حرف زد پس واقعا دم رویا سمیرا گرم اینقد بهشون میگم توله یا پدسگ میخندن.....

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

برو گمشو از جلو چشام سگ

خخخ تحفه گور ب گوری اخر شب یکم میام فقططططط راسی تاپیکا اون بنده خدا رو هم چک کن اینجا خخخ سوتی ندی کیو میگم ..فعلا

هر روز نگا میکنم 😂😂😂

عا منم نگا میکنم خخخ باز باید برم بالاسرش یعنی پشما خودم ریخته هنو برم برم میام دوازده ب بعد

عا منم نگا میکنم خخخ باز باید برم بالاسرش یعنی پشما خودم ریخته هنو برم برم میام دوازده ب بعد

من چرب خوردم حالم بده

معده م سنگین شده

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه