2777
2789
عنوان

تاپیک سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 221 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووو چی کتابی به افسون بگو بهت میگه من کی ام کی بوده زر زر میکرده امروز چرا نشستیش

باشه داداش

چون تازه از تعلیقی در اومدم

حال تعلیقی مجدد نداشتم

وگرنه من دریده ای شدممم

ذوقی چندان ندارد.. بی گربــــه زندگانی...♥️🐈

باشه داداش چون تازه از تعلیقی در اومدم حال تعلیقی مجدد نداشتم وگرنه من دریده ای شدممم

جووون الان تازه راه افتادی برو بیفت به جونش کمک لازم بود تگم کن تا بیام بهش بگم فضولی و سرش تو ماتحت بقیه باشه عواقبش چیه

🖤💔

اووو چی کتابی به افسون بگو بهت میگه من کی ام کی بوده زر زر میکرده امروز چرا نشستیش

پاک کرد پستشو

یکیشون سمانبتمیلامیبن

یکیشون هم صفحات بعدیه

البته دیگه لال شدن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17527644/اقا-چقد-دزد-و-خفتگیر-زیاد-شده-تروخدا-بخونید?page=2

جووون الان تازه راه افتادی برو بیفت به جونش کمک لازم بود تگم کن تا بیام بهش بگم فضولی و سرش تو ماتحت ...

مهم این بود که لال شدن جفتشون

یکی شون که همه پستاشو پاک کرد

جووون الان تازه راه افتادی برو بیفت به جونش کمک لازم بود تگم کن تا بیام بهش بگم فضولی و سرش تو ماتحت ...

ولش دیگ حرف نزدن ادامه ندادن وگرنه کار بیخ پیدا میکرد همین ک یکدونه ریپلای هم نزذن خوبه بیخال

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

ولش دیگ حرف نزدن ادامه ندادن وگرنه کار بیخ پیدا میکرد همین ک یکدونه ریپلای هم نزذن خوبه بیخال

آره

اگه ادامه میداد سسشو جر میدادم

اون اولی که رید بخودش رفت

آرهاگه ادامه میداد سسشو جر میدادماون اولی که رید بخودش رفت

جووون سس خخخخ

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏