2777
2789
عنوان

اومدم قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنی داره ازت آمار میگیره دفعه بعد جواب نده تموم بلاکسم کن

منم حس کردم داره امار میگیره ولی بار اول که گفت شوهرت بهم زنگ زد گفت بیا تنهایی بریم بیرون قربونت به کسی نگو من اونجا اتیش گرفتم و زدم زیر گریه

منم حس کردم داره امار میگیره ولی بار اول که گفت شوهرت بهم زنگ زد گفت بیا تنهایی بریم بیرون قربونت به ...

الکی گفته که اعتماد شما رو جلب کنه اصلا چرا تند تند با شوهرت تماس میگیره خودش مشکل داره

اگه راست گفته باشه چی😞یعنی شوهرم خیانت کرده بهم

بیشتر دختره کم داره که هی زنگ میزنخ ب شوهرت

ی بار صداشون ضبط کن ببر جلو خانوادت و خانواده دختر عمه بود عمو بود چی بود پخشش کن بگو دخترتون جمع کنین

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من جات باشم برنمیگردم غلط کرده به هر منظوری به هم زنگ زدن

کلا با این دختر عمش خیلی خوب بودم میومد پیشم رابطمون خوب بود ولی هیج وقت ندیدم زنگ بزنه کسی از فامیلاش همچین حرفی بهم بزنه اونم حرف خیانت

بیشتر دختره کم داره که هی زنگ میزنخ ب شوهرت ی بار صداشون ضبط کن ببر جلو خانوادت و خانواده دختر عمه ب ...

بهم زنگ زد گفت شوهرت چرا باید زنگ برنه اینو بهم بگه حیف تو به این خوشکلی براش زیادی هم بودی براش الان به من زنگ شوهرت منم بهش گفتم الان نمبتونم باهات بیام بیرون بهم گفت حواست ب شوهرت باشه

بیشتر دختره کم داره که هی زنگ میزنخ ب شوهرت ی بار صداشون ضبط کن ببر جلو خانوادت و خانواده دختر عمه ب ...

اتفاقا صداشو ضبط کردم که داشت میگفت شوهرت بهم زنگ زد گفت بیابریم بیرون همرو ضبط کردم