2777
2789

خب من تصمیم گرفتم تجربه بلوغ زود رس خودم و آبجیم رو براتون بگم

بچه ها اول از خودم میگم

یادمه ۷ سالم بود که هی مامانم میومد سینه هام رو چک میکرد بعد کم کم دید موهای زیر بغلم داره درمیاد و موهای زائدم خیلییییییییییییی بنده خدا ترسید با اینکه حامله بود خواهرم رو

منو مامانم اول برد پیش یه دکتر که به مامانم گفته بود دخترت بیشتر از ۱۴۵ نمیشه مامانم گریه چه جورم هم حالا قد خودش۱۷۱ هیچی مامانم دیگه منو پیش اون دکتره دیگه نبرد تصمیم گرفت منو پیش یه دکتر دیگه ببره اون دکتر هم همین حرف رو به مامانم زد ولی گفت درمان داره باید تا ۱۱ سالگی آمپول جلوگیری از بلوغ زودرس بزنه

مامانم با ۱۰۰۰ جور تحقیق بلاخره راضی شد که بزنه برام

برای بار ۲ دیگه رشد سینم رشدش تموم شد شد من این آمپول رو زدم تا ۱۱ سالگی وقتی شروع کرده بود قدم اگه اشتباه نکنم ۱۳۵ بود تموم کردم ۱۵۸ بود من یادمه خیلییییییییی خوب غذا میخوردم شیر بادام تخم مرغ پنیر لبنیات بعدش که آمپول رو تموم کردم رفتم باشگاه تکواندو قدم خیلیییی بلند شد

شدم ۱۶۳ بعدش هم توی ۱۲ سالگی پریود شدم پریود شدم ۱۶۳ بودم بعدش هم ۱۰ سانت رشد کردم شدم ۱۷۴ فکر کنم

این تجربه درمان من بود خداروشکر قدم خیلییی خوب رشد کرد دوستان این تجربه من بود

سوال داشتید در خدمتتون هستم

برای آبجیم هم توی تاپیک بعدی میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر

میگن آمپول کلی عوارض داره

منم قصد دارم دخترمو ببرم دکتر

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

خداروشکرمیگن آمپول کلی عوارض دارهمنم قصد دارم دخترمو ببرم دکتر

ببرید حتما برای من اصلا عوارض نداشت اصلا. آخه بچه بزرگتر بشه اعتماد به نفسش رو از دست میده میاد قدش رو با هم سن سال های خودش مقایسه میکنه

پیش متخصص زنان خوب ببرش تا برات توضیح بده من دخترم رو بردم کاملا مخالف آمپول بود

مگه نباید ببریم متخصص غدد کودکان؟

میشه خلاصه بگی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

پیش متخصص زنان خوب ببرش تا برات توضیح بده من دخترم رو بردم کاملا مخالف آمپول بود

دکتر زنان نه عزیزم باید ببره پیش فوق تخصص غدد

اسم دکتر من شاداب صالح پور بود خیلییی خوبه بیمارستان لقمان

مگه نباید ببریم متخصص غدد کودکان؟ میشه خلاصه بگی

اول ببر متخصص زنان معاینه میکنه سنو شکمی میگیره اگر علایم بلوغ و پریودی داشت معرفی میکنه به متخصص من دخترم موی زیر بغل و شد سینه تو ده سالگی داشت خیلی نگران پریودی بودم سنو که گرفت گفت تا دوسال پریود نمیشه پس نیاز به آمپول نداره دقیق 12سالکی پریود شد

اول ببر متخصص زنان معاینه میکنه سنو شکمی میگیره اگر علایم بلوغ و پریودی داشت معرفی میکنه به متخصص م ...

دختر منم سینه هاش یکم برآمده شده،البته تپله

دکتر زنان نه عزیزم باید ببره پیش فوق تخصص غدد اسم دکتر من شاداب صالح پور بود خیلییی خوبه بیمارستان ل ...

متخصص زنان عوارض این آمپول هارو راحتتر توضیح میده تا بین کوتاهی قد و کلی عوارض انتخاب کنن

یک دکتر نبر چند تا دکتر برو و سبک وسنگین

ممنون گلم چشم