بعد ۱۳ سال انتظار و باردار نشدن یکسال پیش عمل اسلیو کردم از وزن ۱۱۵ به ۸۴ رسیدم و باردار شدم از ماه اول زیر نظر دکتر زنان بودم و بهترین مولتی ویتامین هارو استفاده کردم ... سلفری اکو قلب وووو ... همرو انجام دادم همش عالی بود همیشه قد و وزن بچم از هفته ای که بود بیشتر بود ۸ ماه تمام باهاش خوابیدم بیدار شدم حرف زدم با اسمش صداش کردم 😭😭 خرید کردم براش ، ۱۱ آذر ۳۰ هفتگی و آخرین چکاب ماهانه بود دیگه بعدش قرار بود هر دوهفته برم مطب
اونروزم همه چی عالی بود دو روز بعدش شب رفتم حموم ۱۱ صبح پاشدم دیدم تکون نمیخوره گفتم حتما من خواب بودنی تکون خورده الان خوابه یکی دوساعت گذشت ناهار خوردم دیدم یه لگد زد ولی فقط همون بعدش دیگه خبری نشد
یکی دوساعتم گذشته بود پاشدم رفتم بیمارستان صدا قلبشو پیدا نکردن رفتم دوجا سونو قلبش نمیزد تا صبح به چپ دراز کشیدم دستم گذاشتم رو شکمم اشک ریختم بلکه بچم تکون بخوره ولی نه 😭😭 رفتم بیمارستان دکترم اومد سزارینم کرد بچمو نشونم ندادن اومد گفت بندناف سه دور دورگردنش پیچیده بود و خفش کرده 😭😭 آخه چطور ممکنه مگه من دو روز پیش مطب نبودم چرا چیزی نگفت من چطوری با این درد کنار بیام دارم میمیرم خدایا بعد ۱۳ سال اومده بود
من این ۷ ماه به خاطر کار آنلاینم استراحت نداشتم ۶ صبح پامیشدم تا ۲.۳ شب خم میشدم رو گوشی و تایپ میکردم هر بارم که از دکترم میپرسیدم خطرناک نباشه میگفت نه بچه توو آبه الان کی مقصره چرا این بلا سر منو بچم اومد هم از نظر روحی روانی و هم مالی داغون شدیم اینهمه انتظار هزینه آخرش این شد 😭😭