ببینید خیانت یعنی اون فرد مقابل تورو انقد بی ارزش و بی اهمیت میدونه که رفته وقت و انرژی و توجه و علاقه شو یجا دیگه بزاره!! و الخصوص زمانی که تکرار بشه حالا یبار باشه و توبه کنه پشیمون شه باید فرصت داد اما وقتی تکرار میشه یعنی دوست نداره دیگه این فهمیدنش واقعا سخته؟!؟ اونایی که بچه دارن حسابشون کاملا جداس کاملآ چون بچه داشته باشی شرایطت زمین تا آسمون فرق میکنه و من به کسایی که بچه دارن توصیه میکنم تا لحظه آخر تلاش کنن جدا نشن تا جاییکه میتونن تحمل کنن
اما کسایی که بچه ندارن واقعا با چه امیدی موندین تو اون زندگی ؟
من خودمم تجربه کردم این دردو و جدا شدم و خیلیم خوشحالم چون واقعا دوسم نداشت عمرمو تلف کردم فقط
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدا سر هیچکی نیاره.به نظرم خیانت مرد و زن ندارنچه هر کدوم این کارو بکنه خیلی کثیفه باید مجازات بشه
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
من بچه دارم و داره خیانت میکنهقبلا متوجه خیانت پیامکی و چت و ...شده بودمچند وقتی هست متوجه خیانت جنس ...
خدا کمکت کنه عزیزم.تا میتونی پس انداز جمع کن.یواشکی طلا بخر.بچت که بزرگتر شد اگه میتونی شاغل شو با بیمه .و در نهایت مثل تیکه آشغال ولش کن
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
من همه جوره حمایت خانوده ام دارمپدرو مادرم هم خیلی به خاطر من دارن اذیت میشناما به خاطر بچه ام موندم ...
یه بار بیفت دنبالش ببین کجا میره.برو زنه رو پیدا کن با صدای بلند تا میتونی بهش فحش بده.هیچ تاثیری رو زندگیت ندارن فقط به کم حرصتو خالی میکنی.بعدم شوهرتون مجازات کن ازش مهریه رو کامل بگیر .نذار هر غلطی دلش خواست بکنه
من با یع پسر دختر باز نامزد کردم اگ بدونم بهم خیانت میکنه صدرصددددد بهم میزنم نامزدیم رو فعلا هم دارم حرصش میدممممم بدجور کاری میکنم ک محتاج یک حرف من بشه😌😂
من بچه دارم و داره خیانت میکنهقبلا متوجه خیانت پیامکی و چت و ...شده بودمچند وقتی هست متوجه خیانت جنس ...
ماهم این سال ها عمرمون اینجور گذشته ماهه ها مث دو تاغریبه.تادالان بدون رابطه.محبت حرف.اونا ک خودشون خالی میکننبراشون مهم نیس نیاز زن چی میشه مقصر مایم اینا اذیت میشن هیچی