2777
2789
عنوان

اینایی که خیانت میبینید و جدا نمیشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 75 پست

من بچه دارم و داره خیانت میکنه

قبلا متوجه خیانت پیامکی و چت و ...شده بودم

چند وقتی هست متوجه خیانت جنسی شدم

یک ساله باهم اصلا حرف نمیزنیم

اما دارم داغون میشم ،حالم اصلا خوب نیست

میدونم باید تمام شه این زندگی ،اما نگران آینده بچه ام هستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا سر هیچکی نیاره.به نظرم خیانت مرد و زن ندارنچه هر کدوم این کارو بکنه خیلی کثیفه باید مجازات بشه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

میگه دوسم داره ولی الکی میگه وابسطم شده ترس داره از نبودنم

ای خدا واقعا نگرانت شدم تورو خدا مواظب خودت باش از وقتی دوستم اینجوری فوت کرد از مردای اینجوری میترسم

تا شقایق هست زندگی باید کرد  
من بچه دارم و داره خیانت میکنهقبلا متوجه خیانت پیامکی و چت و ...شده بودمچند وقتی هست متوجه خیانت جنس ...

خدا کمکت کنه عزیزم.تا میتونی پس انداز جمع کن.یواشکی طلا بخر.بچت که بزرگتر شد اگه میتونی شاغل شو با بیمه .و در نهایت مثل تیکه آشغال ولش کن

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

خدا کمکت کنه عزیزم.تا میتونی پس انداز جمع کن.یواشکی طلا بخر.بچت که بزرگتر شد اگه میتونی شاغل شو با ب ...

من همه جوره حمایت خانوده ام دارم

پدرو مادرم هم خیلی به خاطر من دارن اذیت میشن

اما به خاطر بچه ام موندم

تازگی ها خیلی به جدایی فکر میکنم

اصلا آرامش ندارم

با چشم دارم می بینم بهخودش میرسه و میره بیرون ...

من همه جوره حمایت خانوده ام دارمپدرو مادرم هم خیلی به خاطر من دارن اذیت میشناما به خاطر بچه ام موندم ...

یه بار بیفت دنبالش ببین کجا میره.برو زنه رو پیدا کن با صدای بلند تا میتونی بهش فحش بده.هیچ تاثیری رو زندگیت ندارن فقط به کم حرصتو خالی میکنی.بعدم شوهرتون مجازات کن ازش مهریه رو کامل بگیر .نذار هر غلطی دلش خواست بکنه

چرا زنی که بچه داره و خیانت دیده باید تا اخر خودشو قربانی و فدا کنه؟

چرا همیشه زنا باید فداکاری کنن

چرا اون مرد وقتی داشت خیانت میکرد به بچش فکر نکرد

نمیپذیرم

همچنان امیدوار

اره خب ی سریا ب خاطر بچه هاشون میمونن ولی من خیانت ببینیم زودی جدا میشم فرصت دیگه ایم نمیدم بچه ام دارم ، ب خاطر بچه ام نمیمونم

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️

حتی اگه ۲۰ تا بچه هم داشته باشم خیانت ببینم یه لحظه هم نمیمونم.

همون ۲۰ سالته اینجور محکم نظر میدی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من بچه دارم و داره خیانت میکنهقبلا متوجه خیانت پیامکی و چت و ...شده بودمچند وقتی هست متوجه خیانت جنس ...

ماهم این سال ها عمرمون اینجور گذشته ماهه ها مث دو تاغریبه.تادالان بدون رابطه.محبت حرف.اونا ک خودشون خالی میکننبراشون مهم نیس نیاز زن چی میشه مقصر مایم اینا اذیت میشن هیچی

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم