2777
2789
عنوان

عروسی 30بهمن باشه چطوره

585 بازدید | 52 پست

هوا تا اون موقع سردتر میشه؟

روز اول ماه رمضونه

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهار و تابستون چشه مگه ؟

ما یه سال همون موقع عروسی دعوت شدیم ، موقع برگشتن ماشینا روشن نمیشدن از سرما

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

امسال ک سرد نیست زیاد عروسی من ۲۵ بهمن بود ۴ سال پیش عالی بود

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

خوبه ولی نیمه شعبان بگیر بهمن ماه شب خوبیه انشالله خوشبخت بشی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

امسال ک سرد نیست زیاد عروسی من ۲۵ بهمن بود ۴ سال پیش عالی بود

ماعم دیروز ی بارون زور زوری زد قطع شد

واقعا هوا اصلا سرد نیست هنوز کاپشن نپوشیدیم

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
بهار و تابستون چشه مگه ؟ما یه سال همون موقع عروسی دعوت شدیم ، موقع برگشتن ماشینا روشن نمیشدن از سرما

اصفوان هوا خشکه

ماعم دیروز ی بارون زور زوری زد قطع شد واقعا هوا اصلا سرد نیست هنوز کاپشن نپوشیدیم

اره بابا من سالهای قبل اینموقع توخونه هم بافت تنم بود امسال تاپ شلوارک میپوشم تاهمین الان

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️