2777
2789
عنوان

بچه فقط پسر ❤️🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3608 بازدید | 244 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه نعمت خداست فرقی نداره جنسیتش

ایشالا که سالم و سلامت باشه

اتفاقا من خودم دختر دوست دارم داشته باشم اگر خدا بده

چون خودم خواهر نداشتم حسرت دختر دارم

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼

خدا:چشمم امپراطور امردیگه نداری🦦

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

حالا تو ببین یکی میاد بگیرت بعدش ببین اصلا حامله میشی اونوقت راجب دختر پسرش چک چونه بزن

دخترم ثمره عشمون تو وصلم میکنی به زندگی از اون لحظه ای که پاتو گذاشتی تو شکمم تا وقتی جون تو تنمه همیشه یه تکیه گاه داری اونم منمممم. تا همیشه عاشقتم.. منتظرم بیای هر روز با عشق تو از خواب پامیشم دنیام صورتی شده نمیدونی منو بابا با چه ذوقی داریم اتاقتو میچینیم واسه تک تک جزئیات اتاق خوشگلت با بابا کلی ایده پردازی میکنیم چون عاشقتیم🥺منو بابا بیصبرانه منتظر اومدنتیم. راستی از این هفته گوشات حسابی تیز میشه بابا همش باهات صحبت میکنه و من ذوق میکنم برات🥺دخترم همدمم دوست دارم. بخاطر وجود تو من هم امسال روز مادر، مادر شدم... مرسی که اومدی عشق کوچولوی من😍😍 تو تا ابد منو بابا رو داری که مثل کوه پشتتیم😘😘😘😘😘