2777
2789
عنوان

پیراهن مردانه

33 بازدید | 3 پست

سلام روزتون بخیر...

من میخواستم برای تولدشوهرم یه پیرهن سفید بخرم . فقطم اینترنتی میتونم بخرم دوتابچه دارم نمیتونم بیرون برم کسیم نیس برام بره بخره. میزنم تو باسلام ، چندتاجنس میاره ارزونترا تترون هستن مثلا ، اونایی ک گرون ترن یکم فلورا و دوشین . حالا کدوم بهتره و نازک و بدن نمانیس؟

من غصه را شادی کنم...

تترون از این جنس کارمندی ها هست

ببین همسرتون قبلاً چه پیراهن هایی میخریدند

چون کادویی هست سعی کنید یک کار فاخر باشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
تترون از این جنس کارمندی ها هست ببین همسرتون قبلاً چه پیراهن هایی میخریدند چون کادویی هست سعی کنید ی ...

ممنون از راهنماییتون ، همسرمن کلا بلوزمیپوشه اصلا پیراهن مردانه نمیپوشه ولی جدیدا گفته یه پیراهن سفید مردونه میخوام برای بعضی جاها ، گفتم براش بگیرم. دوشین و فلورا مثلا ۱۱۰۰ هستن منم بودجم همینه . خودمم تترون دوس ندارم حس میکنم زود دون دون میشه . ولی میخوام نازک نباشه فقط

من غصه را شادی کنم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون از راهنماییتون ، همسرمن کلا بلوزمیپوشه اصلا پیراهن مردانه نمیپوشه ولی جدیدا گفته یه پیراهن سفی ...

خواهش میکنم جانم

بستگی به طرح هاشون داره

بین فلورا و دوشین یکی را انتخاب کنید

دوشین خنک تر و راحت تر هست

اما فلورا یک لول فاخر تر هست به لحاظ ظاهر

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍