2777
2789
عنوان

بعد دو روز از شوک در اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 54 پست
داداشای بنده خدای من توی زندگی خودشون و مسائل خودشون موندن

در هرصورت باید کمک بخوای حتی اگه بیان یه چاییم بخورن برن خوبه برات گوش کن ما توی این شرایط بودیم حتی از نظر روحی ببینیشون برات خیلی بهتره. حتما زنگ بزن بگو اگه میشه یه سر بزن. نیومدن زنگ بزن فکفامیل شوهر. تنها نمون.

برو دعا کن حداقل قطع نخاع یا زمین گیر نشه

وگرنه علاوه بر وجود نحسش مجبوری خودت بری کار کنی

بدبختیت چند برابر میشه

از خدا بخواه به راه راست بیاد اگه با این شرایط بمیره یا زمین گیر بشه وضعیتتون بدتر در بدتر میشه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهت صبر بده دعا نکن فقط به خدا بسپارش خدا جای حق نشسته است خودت رو سر زنش نکن که براش گریه کردی ...

خودشم میگه از نفرین های تو این بلا سرم اومد

خیلی بداخلاق تنبل و بد دهنه

بچه ی من مریضه برای همین خیلی خودش رو خیس میکنه با این حال دوماه طول کشید ک لباس شویی رو نصب کنه

توی این دوماه از کمر افتادم بسکه پتو با دست شستم بعدم درست نصب نکرد از پشت لباسشویی آب میومد ک آقا دست نمیزد بعد 5 ماه دیروز داداشم اومد درستش کرد کار زیادی هم نداشت فکر کن تمام این مدت آب نجس ول میشد تو آشپزخونم شوهرمم تو خونه خوابیده سیگار میکشه قهوه میخوره متادون میخوره فیلم های مضخرف قتل و جنایت میبنه پولم ک تموم میشد ب خاک سیاه مینشستیم یا از لوازم خونه میفروخت یا با گوشی من ب خانواده ام پیام میداد تیغشون میزد

خدا خوب تو کاسه اش گذاشت استخوناش خرد شد

فقط خدا کنه دودش تو چشم من و بچه ی طفل معصومم نره

خودشم میگه از نفرین های تو این بلا سرم اومدخیلی بداخلاق تنبل و بد دهنهبچه ی من مریضه برای همین خیلی ...

نگران نباش زیاد خودتم اذیت نکن فقط به خدا بسپارش

سکوت سرشار از ناگفته هاست
انشالله سرش ب سنگ خورده باشه و زیرو شده باشهنامید نباش

اره اینقدر زیرو رو شده ک نگو خواهر بهم پیام داده برگشتم خونه نباشی ک میکشمت دیگه نمیخوامت برو خونه ی بابات

چرااااا چون شب قبلش ساعت 12 شب داشت باهام حرف میزد منم بچه رسم رو کشیده بود خسته بودم گفتم بخوابیم شروع کرد ب فحش دادن فرداش ک بهش پیام دادم

کا ک حسی بهم نداریم بخاطر بچه بذار این مسیر رو محترمانه و مسالمت آمیز طی کنیم تهدید کرده ک برگردم خونه نبینمت ک میکشمت

اره اینقدر زیرو رو شده ک نگو خواهر بهم پیام داده برگشتم خونه نباشی ک میکشمت دیگه نمیخوامت برو خونه ی ...

خدا لعنتش کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چقد میفهمتت ایشالله خبر مرگشو برات بیارن.حتمن تو کفنش تف بنداز

چقدر دلم میسوزه وقتی یکی میگه میفهممت چون یعنی اون بنده خدا هم اسیر ی دیوسیاه دیگه اس

هعی خدا

اینقدرررررر روز مرگش رو تصور میکنم ب خودم قول دادم وقتی خبر مرگش بهم برسه کل بکشم و برقصم

تصادف خیلی بده ما ضرر مالی بدی خوردیم تو این وضع

ن ما آه نداریم ک بخوایم ضررش کنیم پیاده بوده ماشین زده بسیار خوشحالم بود ک دیه میگیره حالا استخوناش دو نصف شده دوتا عمل شذه 3 تای دیگه مونده داره ذوق پول دیه اشو میکنه

در هرصورت باید کمک بخوای حتی اگه بیان یه چاییم بخورن برن خوبه برات گوش کن ما توی این شرایط بودیم حتی ...

توی این شرایط ک داداشام دورشون برگردم اومدن کمکم کردن

فکر کردم برای طلاق و مستقل شدن میگی

فامیلهای شوهرمم ی شهر دیگه هستن و دور هستن