2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این مملکت طلا رو توهروضعیتی بخری برای بلند مدت سود کردی.

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

هر چی میتونین بخرین.اگه پول دستته بخر حتما.چه طلا بره بالا چه بیاد پایین بخر

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

من حدود ۱۴ گرم طلا اون موقع که گرمی یه تومن بود خریدم الان پول لازمم

یه چیزی مثل حقوق ماهانه نیاز دارم

از طرفی یه صندوق درآمد ثابت کاملا مطمئن سراغ دارم

مثلاً دویست تومن بذارم ماهانه ده تومن بهم میده برا من که خرج خونه نمیخوام بدم خیلی عالیه

به نظرتون طلا بفروشم بذارم اینجا

و اینم بگم دو تا خونه و یه باغ به اسم دارم ماشین داریم و وجودش بیشتر نقش زینتی برام داشته

من موندم چکار کنم چون هیچ پولی ماهیانه دستم نمیاد و خیلی اذیتم و حالم بده بابت این موضوع بچه هام هر روز خواسته جدید دارن و من توانایی خریدش ندارم

همسرم هم فعلا نمیتونه کمکی کنه چون چک برگشتی و ... داره

لطفاً نظرتون بگید