2777
2789
عنوان

کی سگ نگه میداره

150 بازدید | 4 پست

سلام

کسی سگ نگه داری میکنه یا به سرپرستی گرفته؟ من ی سگو چهارماهه پیشمه ،کسی پیدا نشد. رفتم براش شناسنامه گرفتم

یه بارم چنگم زد دو دوز دریافت کردم و گفتن تا سه ماه اگر باز دندون گرفت و اینا تزریق لازم نیست

سوالم اینه من دو هفتس بهش واکسن هاری زدم،الان این سگ دیگه در برابر هاری ایمنه؟ و نداره؟

من تجربه ندارم

شما اگه سگتون چنگ بزنه میرید واکسن بزنید؟

ناخناشو کوتاه کن

منم دوتا سگ دارم تاحالا مواجه نشدم چنگ بزنن

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناخناشو کوتاه کنمنم دوتا سگ دارم تاحالا مواجه نشدم چنگ بزنن

بلد نیستم.. حالا باید برم دامپزشک بهم یاد بده، چون شنیدم ممکنه خونریزی کنه

جسارتا شما چند وقته داریشون؟

بلد نیستم.. حالا باید برم دامپزشک بهم یاد بده، چون شنیدم ممکنه خونریزی کنه جسارتا شما چند وقته داری ...

پروفایل سگهامن

یکیشو چهارسالونیمه باهامه از بدو تولد اون شیتزوعخ

اون پامر هم دوسالونیمشه و من دقیق پارسال همین موقع هاست خریدم .

ناخن گرفتنشون راحته من خودم میگیرم باید یاد بگیری چون رگ داره .ناخناشو نگاه کنی متوجه میشی .فقط باید قسمت منحنی ناخنو کوتاه کنی اونم قیچی مخصوص داره .یکبار ببر دامپزشکی بهت یاد بدن قیچی ناخنم بخر .نژاد سگت چیه

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..