belaned مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 2768 عنوان قطع قاعدگی 253 بازدید | 4 پست سلام خانما دکتر برا ی اینکه پریودم قطع بشه روزی سه تا مدروکسی پروژسترون گفته بخورم تا بیست روز میخواستم ببینم چند روز بعد مصرف قرص پریودم قط میشه الان روز دوم ک شروع کردم ولی هنوز خون ربزیم قط نشدهممنون میشم راهنمایی کنید مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟ 1397/02/11 | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهیییییی عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 334 تخم بلدرچین بنداز تو یه لیوان شیر بخور مثل آب روی آتیشه....یه جورایی چندشه ولی اگه موز و خرما داری باهاش مخلوط کن و نوش جان کن ....عالیه خدایا ب وجودت قسم خیلی تنهام
باران_ببار عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 597 عدس رو بجوشون بعد که آبش خشک شد بدون روغن تو ماهیتابه یه مقدار تفت بده بعد بخور عالیه واسه قطع قاعدگی
belaned مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 2768 عدس رو بجوشون بعد که آبش خشک شد بدون روغن تو ماهیتابه یه مقدار تفت بده بعد بخور عالیه واسه قط ... سویق عدس میخورم ولی نمیدونم چرا اینطوری شدم مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
باران_ببار عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 597 سویق عدس میخورم ولی نمیدونم چرا اینطوری شدم سویق عدس فکر کنم عدس خام پودر شده باشه همینطوره ؟؟؟روشی که من گفتم رو انجام بده منم یه بار اینطوری شدم همین کار رو کردم همشو یه دفعه نخور هر بیست دقیقه چند قاشق یا اندازه یک کاسه ماست خوری ان شاءالله که خوب میشی