2777
2789
اگه طرف به بلوغ فکری رسیده باشه نه زود نیست

درسته حرفت . فقط اینم هس کسی که به سن قانونی رسیده و به بلوغ فکری نرسیده .. اون دیگه معلوم نیس به بعدشم برسه یا نه ! البته منظورم به عقل هست .. نه تجربیات !

ازدواج تو سن ۱۹ سالگی مثل رفتن خونه ی سالمندان تو سن ۱۰ سالگیه!!!

هرچیزی زمان خودشو داره.

چرا باید یه دوره از زندگی و خرج یه دوره ی دیگه از زندگی کنین که اصلا حتی وقتش نرسیده درحالی که میتونین هرکاری و در زمان خودش انجام بدین؟!

این چرتو پرتای کیس خوب و .... بندازین دور.

شما زمانی میتونی کیس مناسب خودتو شناسایی کنی که به شناخت کافی از خودت و ابعاد مختلف روحت برسی.که اینم فقط با گذر عمر و به دست آوردن تجربه و قرار گرفتن توی شرایط مختلف زندگی امکان پذیره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته حرفت . فقط اینم هس کسی که به سن قانونی رسیده و به بلوغ فکری نرسیده .. اون دیگه معلوم نیس به بع ...

دقیقا منم همینو میگم هر کی به بلوغ فکری رسید وقت ازدواجشه

یکی تو بیس سالگی میرسه یکی تو پنجاه سالگیم نرسیده

خیلی زوده حیفه جوونیت

شما مگه پشت کنکور نیستی و برای کنکور نمی خونی؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

والا من قصد ندارم ازدواج کنم واسه کسی پرسیدم

آهان

خب خوبه

اگه دوست داری می گی امسال رتبهت چند شد؟

من یازدهم تجربیم

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

ازدواج تو سن ۱۹ سالگی مثل رفتن خونه ی سالمندان تو سن ۱۰ سالگیه!!!هرچیزی زمان خودشو داره.چرا باید یه ...

تو این سایت سن سی رو سالخوردگی میدونن خدا میدونه دیکه پنجاه تاهفتاد رو چی حساب میکنن اصلا حس ناامیدی ومرگ بهم القا میشه میام سایت

دقیقا منم همینو میگم هر کی به بلوغ فکری رسید وقت ازدواجشه یکی تو بیس سالگی میرسه یکی تو پنجاه سالگیم ...

هیچوقت یک انسان تو ۲۰ سالگی به بلوغ فکری نمیرسه

خودتونو با این حرفا گول نزنید

هیچوقت یک دختر بیست ساله ، عقلش به اندازه یک زن ۵۰ ساله نیست

حتی اگه خیلی دختر فهمیده و باشعوری هم باشه