2777
2789
عنوان

برا سوختگیه پای بچه چی خوبه

74 بازدید | 13 پست

خانما دخترم ۲ سالشه اصلا سابقه سوختگی نداشته حتی اونوقت ک خیلی کوچولو بود. ولی چندوقته تو خونهپوشکش نمیکنم. الان برا تعطیلات رفته بودیم روستا همش پوشک بود. خیلی سوخته خیلی بد. خیلی گریه میکنه. لطفا اگر راهی پمادی راهی هس ک زود خوب بشه بهم بگید ممنون. غیر از کالاندولا چیزی هس ک یکبار استفاده جواب بده؟؟

ببر حمام حسابی بشورش اروم

آوردی بیرون کالاندولا بزن زیادم بزن

سعی کن شب اینکارو کن تا صبح خشک باشه جیش نکنه زود خوب میشه

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تکنسین داروخانه بودم و دو بچه دارم . با صابون گلیسیرین کودک و با دست نه با لیف بشورش و خشکش کن و این دوتا پمادی که بهت میگم رو باهم قاطی کن و روزی دوبار بزن پماد کلوتریمازول و پماد اِن اِن جی ( تریامسینولون اِن اِن )

دیشب عین همین کاروکردم ولی اصلا جواب نداده

من برا دخترام روغن مایع خوراکی میزدم خیلی خوب بود. شب بزن تا صبح هیچی پاش نکن. من یه دامن کوتاه بدون شورت پای دخترم میکردم تا صبح میذاشتم خوب میشد

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من پسرم بعد واکسن نمیدونم به چی حساسیت داد ناحیه خصوصیش یجور داغون سوخت

تجربه من اینکه با شامپو بدن بچه بشور حسابی خشک کن اگر نقطه نقطه سفید داره یعنی قارچیم شده کلتریمازول همقاطی کن وگرنه این ترکیب جوابه زینک و کالاندولا زیاددد

روز اول یذره هیدروکورتیزون یا بتامتازونم بزن

مامان دوتا گل پسر