2777
2789
فعلا ارتقا نده بزار نزدیک عید بفروش که سود بیشتر برات داشته باشه خونه بهتری هم بخری انشالله

خب خونه هم میره بالا بعدشم تا خونشو پیدا کنه و کارای نهاییشو انجام بده همون میشه ۱۰ روز دیگه رفتیم تو دی ماه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه که خیلی راکده

ماالان بیشترازسه ماهه خونمون گذاشتیم فروش که خونه بزرگتر بخریم هم خریدارکمه هم فروشنده...

میان پسندمیکنن همین طلایکم میره بالا زنگ میزنن که پشیمون شدن...

منم میخوام این کارو کنم خونمون آپارتمان دوس دارم ویلایی بگیرم طلا میخوام چیکار ویلایی باشه بچه هام ک ...

طلا برا خریدن ملک خوبه من فلسفم از خرید طلا پس انداز و ارتقا ملک هستش فقط حتی باهاش ماشینم نمیخرم فقط ملکمو ارتقا میدم

ن طلا داره لحظه ای میره بالا ولی خونه راکد مونده منم باشم فعلا دست نگه میدارم. ما چندسال پیش طلافروختیم خونه خریدیم اگ همون نگه داشته بودیم الان بالای 20میلیارد بود ولی خونه مون شده سه و خورده ای🫠

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂1404/09/13 برای همیشه رفتم🥲

خب خونه هم میره بالا بعدشم تا خونشو پیدا کنه و کارای نهاییشو انجام بده همون میشه ۱۰ روز دیگه رفتیم ت ...

فکر نمیکنم خونه رشدش اندازه طلا باشه طلا هر ماه داره صعودی میره روش خب تا دوماهم صبر کنه کلی میشه

فکر نمیکنم خونه رشدش اندازه طلا باشه طلا هر ماه داره صعودی میره روش خب تا دوماهم صبر کنه کلی میشه

اره ولی امنیتی واسه طلا نیس بعد تا اینم بیاد خونشو پیدا کنه همدن دوماه میشه زودی ک شاید نتونه

دیشب خونه همسایمونو برا بار دوم زدن منم استرس دارم امنیت نیس واسه طلا نگه داشتن

از پارسال مردادماه ۴گرم گرفتم ۴گرمم امروز

عزیزم الان همه میگن تا عید گرمی پانزده شونزده رو رد میکنه و مطمعنن با این اوضاع گرونی هم درست میگن شما برا تابستون بخوا بفروشید الان میتونی بری سرچ کنی محاسبه آنلاین خرید طلا بعد جایی که نرخ رو برا امروز زده شما نرخش رو پاک کن و بزن پانزده تومن پایینش هم گرمش رو بزن سود و اجرت هم یک درصد بزن قیمت دقیق رو بهت میگه ....اگه نتونستی بگو برات انجام بدم خودم

منم خونه حیاطدار خریدم

عزیزززم مبارکتون باشه الهی با سلامتیو شادی توش زندگیکنید

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
طلا برا خریدن ملک خوبه من فلسفم از خرید طلا پس انداز و ارتقا ملک هستش فقط حتی باهاش ماشینم نمیخرم فق ...

باهاتون موافقم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤