2777
2789

نمیدونم استارتر چرا یهو تاپیکت قفل شد منم داشتم برات مینوشتم میفرستم ک یهو دیدم قفله😁

اهان اینو میخواستم بگم با احترام ب همه البته ببخشید ولی فقط یه عقب مونده مغز زنگ زده این حرکت زشت و توهین آمیز از دختر توقع دارن خییییلی توهین زشتیه البته خانواده شوهرمنم فکرشون عقب مونده هست از من نخواستنا چون من مطلقه بودم با پسرشون ازدواج کردم ولی برای خواهرشوهرم هر خاستگاری میاد مادرشوهرم مثل عقب مونده ها همون اول میگه دخترم دختره ها هیچ سابقه ازدواج نداره گواهی بکارت داره نمیدونم یعنی چی این حرفش درکش نمیکنم نمیفهمه احمق داره ب دختر خودش علنا توهین میکنه البته ناگفته نمونه خواهرشوهرم چندماه عقد بوده بعد جداشده شناسنامه سفیده ولی مادرشوهرم نمیخواد اینو ب کسی بگه ک قبلا دخترش عقد کرده بوده ب همه میگه حتی سابقه نامزدی هم نداره خخخخخخخ🤣🤣🤣🤣🤣

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اره سیزده ساله گفتم دارم نظرم رو میدم میگم اگه جای شماها بودم اتفاقا مجردیم هم همین کارو مردم

منم گرفته بودم ۱۹ سال پیش بود و الانم بانظر شما موافقم

سلامتی و خوشبختی دخترم
نمیدونم استارتر چرا یهو تاپیکت قفل شد منم داشتم برات مینوشتم میفرستم ک یهو دیدم قفله😁اهان اینو میخو ...

ناراحت نشی مادرشوهرت از اون افریته هاست

سلامتی و خوشبختی دخترم
نمیدونم استارتر چرا یهو تاپیکت قفل شد منم داشتم برات مینوشتم میفرستم ک یهو دیدم قفله😁اهان اینو میخو ...

عزیزم...ممنون بله واقعا نمیدونم چرا فقط از دختران انتظار پاکی دارن...

راستش یهو یاد فیلم خانه دختر افتادم ترسیدم الکی... شاید دیده باشد فیلم رو شما هم

وای رفتار مادرشوهرتون عجیبه برام🤭🤭

ناراحت نشی مادرشوهرت از اون افریته هاست

ناراحت چیه خوشحالم میشم عزیزم عفریته واسه یه لحظشه نمیدونی این مادرشوهروخواهرشوهرم چه جونورای وحشتناک و پلیدی هستن چقدررررر بدجنس و حسودن روزی صدبار ب من میگن خوبه والا تو مطلقه بودی اومدی زن پسر مجرد ما شدی دختر ما مثل پنجه افتاب میمونه ناسلامتی دختره باکره هست اونوقت ب زور خاستگار براش پیدا میشه منم توی دلم میگم بترکید حسودای بشکه و گنده بک ب درد نخور 🤣🤣🤣🤣

ناراحت چیه خوشحالم میشم عزیزم عفریته واسه یه لحظشه نمیدونی این مادرشوهروخواهرشوهرم ک جونوای وحشتناک ...

خوشبخت بشی

درک ندارن چوب خدا صدا نداره

سلامتی و خوشبختی دخترم
عزیزم...ممنون بله واقعا نمیدونم چرا فقط از دختران انتظار پاکی دارن...راستش یهو یاد فیلم خانه دختر اف ...

اره دیدم اون فیلم دختر بدبخت ب کشتن میدن ب خاطر یه معاینه الکی خاک برسرشون مادرشوهر و خواهرشوهر من دوتا مار هستن جونورن اصلا نمیدونی انقدر دعا میگیره برای خواهرشوهرم ک یه خاستگار براش پیدا بشه انقدرررررم پر توقع هستن ک نگو

خوشبخت بشیدرک ندارن چوب خدا صدا نداره

اره والا انشالله خواهرشوهرم ازدواج کنه طلاق بگیره مطلقه بشه تا بفهمه دعای یتیم مظلوم چیه خدا ازشون نگذره الهی

اره دیدم اون فیلم دختر بدبخت ب کشتن میدن ب خاطر یه معاینه الکی خاک برسرشون مادرشوهر و خواهرشوهر من د ...

مواظب باش جادوگر افریته برای شما نگیره

سلامتی و خوشبختی دخترم
اره دیدم اون فیلم دختر بدبخت ب کشتن میدن ب خاطر یه معاینه الکی خاک برسرشون مادرشوهر و خواهرشوهر من د ...

خدا میدونه ازین اتفاقا تو جامعه چقدر زیاده🥺

ان شاءالله همیشه سلامت و خوشبخت و شاد باشی عزیزم

و چشم بد بدور باشه ازت

گرفته هزار بار دعوام میشه باشوهرم بخاطر اون مادرشوهر افلیج عفریته

اصلا دعوا نکن حرفت رو منطقی و به آرومی بزن عزیزم دعوا سردی میاره و سردی میدونی دیگه خدایی نکرده .... پس هم دعوا رو بزار کنار هم بیشتر به شوهرت نزدیکتر شو دلش رو بدست بگیر و گرم بگیر باهاش . خوشبخت شین

سلامتی و خوشبختی دخترم
خدا میدونه ازین اتفاقا تو جامعه چقدر زیاده🥺ان شاءالله همیشه سلامت و خوشبخت و شاد باشی عزیزمو چشم بد ...

ای جانم قربونت مهربونم ممنونم از دعای قشنگت قشنگم الهی شمام همیشه خوشبخت و شاد و سلامت باشی و چشم بد ازت دور باشه الهی بهترینا برات اتفاق بیفته گل دختر🌹🌹🌹❤️❤️❤️

اصلا دعوا نکن حرفت رو منطقی و به آرومی بزن عزیزم دعوا سردی میاره و سردی میدونی دیگه خدایی نکرده .... ...

ممنونم گلم الهی هرجا هستی خودت و بچه هات سالم وسلامت باشین ❤️❤️❤️