2777
2789
عنوان

شما به عطسه اعتقاد دارید

128 بازدید | 30 پست

مثلا اطراف ما میگن دوتا بیاد

یعنی خوبه

یکی بیاد نه

شما هم اعتقاد دارید که یک عطسه یعنی به معنی نشدن؟

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب بدید لطفا

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

من به شدت اعتقاد دارم

بابابزرگم سر همین قضیه فوت شد عمم بچه بود عطسه کرد بابابزرگم رفت سرکار تصادف میکنه فوت میکنن

از اون روز به بعد خانوادم کلا پایبند این مضوع شدن من اصلا قبولش نداشتم ولی چندبار امتحان کردم واقعی بود

اره

یدونه عطسه به معنی نشدن؟

اره مامانم خیلی خودم کم

میگن یدونه عطسه اومد یکم صبر کنید مثلاً مسافرتی جایی میرید ۲ دقیقه صبر کنید ی ایت الکرسی بخونید بعد برید

ولی دوتا پشت هم باشه اوکیه دومی در واقع انگار رفع میکنه

ما اعتقاد داریم

یدونه عطسه یعنی به معنی نشدن؟

اصلااا اعتقاد ندارم

silenbutterfly ام اگه دیدید با این کاربری پیام میدم یعنی تعلیق شدم 🥲 به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 جملبه قشنگیه نه ؟ ولی بوی خون تو این روزا به لر بودنم بیشتر مینازم🤍