2777
2789
عنوان

مامانم و خواهرم اذیتم میکنن 💔

163 بازدید | 10 پست

بیست سالمه یک ساله عقد کردم

من شوهرم واسه روز زن سورپرایزم کرد واسم یه عروسک کوچولو و یه باکس خوراکی های مورد علاقه ام رو خرید

بعد امروز مامانم زنگ زده بود میگفت الان اونایی که واست خریده به چه دردت میخوره چرا پولشو بهت نداد؟! بعدم گفت بیام خونه با همونا میزنم تو سرت

منم برای اینکه بعدش میرم دانشگاه قایمشون کردم تو کمدم

بعد رفتم تو اتاقم لباسمو عوض کنم نمیدونم بحث سر چی بود خواهرم ۱۵ سالشه گفت آره تو رو نکردنت بهش ندادی عقده هاشو سر ما خالی میکنی .

مرد ها نمیدونن تو دقیقا چی میخوای باید بهشون بگی

ولی شوهرم خودش خواسته منو سورپرایز کنه و متاسفانه مامانم بعد ۲۵ سال زندگی مشترک با بابام هنوز اینا رو نفهمیده

شوهرم واسه تولدم یه عروسک و کتاب مورد علاقه ام رو خرید با ۵۰۰ تومن پول نقد داد مامانم گفت رفته چیزای به درد نخور خریده

در صورتی که خودش هیچی بهم کادو نداد واسه تولدم گفت همین کیک که واست خریدم کادوعه و خواهر کوچیکم که ده سالشه واسم یه رژ لب خریده بود همین . در صورتی که تولد خواهرم که ۱۵ سالشه رفتن توی یک کافه گرفتن واسش و بابام هم عکس خواهرم که تو تولدش گرفته بود رو گذاشته بود پروفایلش تو تلگرام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خواهرت بیشعور و پرروئه بزن تو سرش خفه شه

مامانم بهش رو داده کاریش نمیشه کرد یه بار علنا به شوهرم توهین کرد مامانم هیچی بهش نگفت بابام تشر زد بهش

تازه مامانم هم بعضی وقتا پشت سر شوهرم بهش فحش های زشت میده

توجه نکن منم تو دوران عقدم اینقدر از این حرف ها شنیدم که بیشتر دوران عقدم به گریه و قهر گذشت بهش فکر نکن زندگیت رو به کام خودت تلخ نکن

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
توجه نکن منم تو دوران عقدم اینقدر از این حرف ها شنیدم که بیشتر دوران عقدم به گریه و قهر گذشت بهش فکر ...

خب یه سری چیزا واقعا رو اعصاب ادمه واقعا شعور چیزیه که اینا ندارن وقتی بزرگترش که مامانمه چرت و پرت میگه از خواهرم که توقعی داری؟

جلو خانوادت رو به طور جدی بگیر که دخالت نکنن خیلی جدی جلوشون وایسا زندگیت رو با رفتار هاشون راحت خراب میکنن بهشون میدون نده مظلوم نباش

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

خانوادت کم تجربن و از طرفی فکر میکنن که شما ساده ای و همسرت زرنگه و نسبت بهش گارد دارن به حرفاشون اهمیت نده و باهاشونم نجنگ بگو خودم اینارو ازش خواستم بگو من همسرمو و هدیمو دوست دارم این دقیقا همون چیزی بود که میخواستم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خب یه سری چیزا واقعا رو اعصاب ادمه واقعا شعور چیزیه که اینا ندارن وقتی بزرگترش که مامانمه چرت و پرت ...

من هم از خانواده خودم کشیدم باز خیلی بیشتر از خانواده شوهرم کشیدم بیشتر روز ها گریه میکردم به جای اینکه اون روز ها خوش باشم ولی همش گریه بهت میگم اصلا سعی نکن که حرف بقیه رو برای خودت مرور کنی که خودت اذیت میشی

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

وقتی مامانت اینجوری گفت بگو اگه شما برام سنگ تموم می ذاشتید بقیه هم یاد می گرفتند خودتون یه تولد درست برام نگرفتید اون وقت از دیگران انتظار کادوی شاهانه دارید

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم