2777
2789
عنوان

با این شخص ازدواج کنم یا نه

65 بازدید | 7 پست

سلام دوستیا

من با ی اقا پسری یکساله در ارتباطم خونواده هامونم در جریانن من از اول قصدم ازدواج نبود فقطچون خوشم اومده بود ازش و خیلی تنها بودم باهاش دوست شدم و اصلن به شرایطش برای ازدواج فکر نمیکردم چون قصدشو نداشتم ولی الان اون خیلی اصرار میکنه که بیاد جلو برای ازدواج ولی من فکر میکنم که اون شرایطشو نداره

یکی اینکه خونواده ی اون خیلی مذهبی تر از خونواده منن ودر کل از نظر فرهنگی فرق دارن

دو اینکه پسر پولدار نیست و با پدرش مغازه میکانیکی دارن و سطح مالی خونواده من بالاتر از خونواده اونه

ولی خب اخلاقش خیلی خوبه و خیلی صبوره و با من خیلی خوب رفتار میکنه و اصلن اهل خیانت و این چیزا نیست و پسر ساده ایه و تک پسرم هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم که پیشرفت میکنه

من بابام موقع ازدواج واقعا تو زیر زمین زندگی میکردن اجاره ای که یه پنجره هم نداشت

الان خداروشکر

الان چرا که بگیم اره ۲۱ ساله گذشته

سال چهارم ازدواجشون

خونه و ماشین گرفتن و بعدش هم خداروشکر بهتر شد

مهم اینه ادمت درست باشه و وفادار و خوش اخلاق و ...

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

اگه میتونی باهاش یه زندگی روبسازی آره صبور بودن وپاک بودن تو این زمونه خیلی مهمه اما اگه آدمی هستی که مادیات خیلی برات مهمه ومیخوای بعدا همش بزنی تو سرش که تو که پول نداشتی چرا اینقد اصرار کردی نه ازدواج نکن

نعمت روی زمین قسمت پر رویان است خون دل می خورد آنکس که حیایی دارد❤️

اخلاق خیلی مهمه

پولم مهمه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن