جوانه_در_سنگ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 88 عنوان کیا با آی یو آی مادر شدن 76 بازدید | 6 پست خودم پلی کیستیکم ولی ن خیلی شدید. شوهرم فقط تعدادش مشکل داره۱۱ میلیونه بنظرتون با ای یو ای جواب میگیرم؟🫠 جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم 1404/09/22 | 11:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_toscka_ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 2477 ای وی اف منظورته؟ دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️
جوانه_در_سنگ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 88 ای وی اف منظورته؟ ن ای یو ای فرق داره . اسپرم رو با سرنگ میریزن کنار تخمک تو رحم جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم
_toscka_ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 2477 ن ای یو ای فرق داره . اسپرم رو با سرنگ میریزن کنار تخمک تو رحم اهان پس نمیدونم دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️
جوانه_در_سنگ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 88 من انجام دادم عزیزم و با اولین بار باردار شدم شکر خدا عهه خداروشکررر مشکل خودتونو و شوهرتون در چد حد بود چن سالته 🤩🤩 جان من و سید علی(ره)/چشم من و امر ولی🇮🇷 لبیـک یا مهـدی.صلوات برای سلامتی رهبر و تعجیل فرج حضرت قائم