2777
2789

تنها ترسم از عمل همینه تو خانوادمون داداشم و مادر بزرگم چهار پنج بار بیهوش شدن تا حالا هیچی نشده خدارو شکر

ینی فک نکنم تو ژنتیک مشکلی باشه و پدر بزرگم حتی بیهوش شده و خدارو شکر با وجود آسم چیزیش نشده

مادر بزرگم هم دیابتی بود

ولی بعد از چهار پنج بار بیهوشی و عمل سنگین چند ساعته ک موفقیت آمیز بود بار آخر برای بیهوشی نیم ساعته برای آندوسکوپی زیر عمل سکته کرد رفت کما و فوت شد

که حس میکنم بخاطر این بود خعلی از لحاظ جسمی و روحی ضعیف شده بود خیلی ینی دو سال زمین گیر بود هیچی نمیتونست بخوره بالا میآورد همش و یه پاشو قط کرده بودن ک از لحاظ روحی خعلی داغون بود تو این دوسال کلن خسته شده بود😭

ک فوت کرد زیر عمل ینی بخاطر بیهوشی رفت کما

ینی بخاطر پیری و ضعیفی بدنش بوده ؟

منم احتمال داره قبل عید بینمیو عمل کنم خعلی از بیهوشی میترسم

چطور بفهمم آلرژی ندارم به بیهوشی بچم کوچیکه میترسم بی مادر بشه

از یه طرفم دماغم و عصلن دوس ندارم میخام تغییر کنم یکم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کسی گه مشکل قلبی داره زیر بیهوشی ممکنه ک بهوش نیاد وگرنه بقیه مشکلی ندارن کسیم حساسیت به بیهوشی نداره

زیر عمل بینی گ کسی فوت نمیکنن زیر عمل پیکرتراشی قوت میکنن ک اونم خب عملش خیلی سنگینه میزان خونریزی زیاده

اونجا خودشون اصلا آزمایش میگیرن

و در کل بیهوشی 1 درصد احتمال مرگ داره مادربزرگ توی اون لحظه دچارش شده،

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
عزیزم کسی گه مشکل قلبی داره زیر بیهوشی ممکنه ک بهوش نیاد وگرنه بقیه مشکلی ندارن کسیم حساسیت به بیهو ...

خب مادر بزرگ منم رفته بود نوار قلب داده بود آزمایش داده بود ولی رفت کما و فوت کرد بعد بیهوشی

اونجا خودشون اصلا آزمایش میگیرن و در کل بیهوشی 1 درصد احتمال مرگ داره مادربزرگ توی اون لحظه دچارش شد ...

دیادت داشت بدنش به شدت ضعیف شده بود دوسال بود مریض بود ولی دکتر بیهوشی گفت مشکلی نداره

اگر مشکل بدنی مثل بیماری قلبی و کبد چرب گرید بالا نداری سنتن پایینه به فکر نکن اصلا چیزی نمیشه

۲۱ سالمه کبد چرب و نمیدونم چطور بفهمم؟؟

وزنم ۱۵ کیلو بالاست

باشگاهم الان

بعد اینکه کم کردم برم ینی اقدام کنم واسه عمل؟

بچه که بودم آسم داشتم الان ندارم ولی خعلی زود نفسم تنگ میشه

ینی رو شکم بخابم زیر آب باشم یا یچیز روی من باشه سرم پایین باشه زود خفه میشم

و یبار قرص خواب کلوناز پام خوردم حالم بد شد یکم ینی نمیتونستم بیدار شم صبح عصلن

ولی بعد دوسال دوباره دیشب یدونه خوردم مشکلی نداشتم

خدارو شکر تاحالا ب چیزی آلرژی نداشتم ینی دارو و اینا

دیادت داشت بدنش به شدت ضعیف شده بود دوسال بود مریض بود ولی دکتر بیهوشی گفت مشکلی نداره

بخاطر دیابته،مادر منم دیابت داره البته دور از جونش ،چند مدت پیش عمل داشت دکترش سه روز بستریش کرد قبل عمل چون سابقه قند بالا و فشار بالاو مشکلات قلبی قبل بیهوشی حتما باید بررسی بشن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا