2777
2789

(۱)

شکیرا رو میشناسید دیگه؟؟ویدیو قشنگی که دیروز ازش اومد بیرون که با دوتا پسراش توی تور جهانی 《زنان دیگر گریه نمی کنند》همخوانی میکرد، همزمان شد با خوندن یه توییت حرص درآر آشنا:👇

‏الان گلفروشی بودم، یه آقایی اومد

۵۰ تا زر قرمز هلندی سفارش داد و یه دست گل زشت که ۲ تا شاخه نرگس بود و یه دسته گل داوودی نارنجی و ذکر کرد که کاغذ دورشم سبز ببند ( بخدا اگه دروغ بگم:)))))))

دست گل مذکورو گفت بفرستید دم خونم و خودش با ۵۰ تا شاخه گل هلندی رفت

ازدواج ترسناکه.

• تینا•

خوندینش؟؟؟نه خارجی و ایرانی بودن ،نه مسلمون و مسیحی بودن ، نه زحمتایی که براش کشیدی و نه هیچ مقدار از زیبایی ،ثروت ،شهرت،تحصیلات و هر چیزززز دیگه ای نمیتونه انسانی رو تو رابطه نگه داره .تنها چیزی که یه نفرو تو رابطه موندگار میکنه،خواست خودشه!!!

(۲)

چقدر خدای بعضي ها خشک و سخت گیره .چقدر بعضي ها با خداشون غیر صمیمی و دورن . یک عمر منم خدای اینا رو میپرستیدم .خدایی که انگار دور از همه ما بود خدایی که فقط مجازات بلد بود .خدایی که شوخی نداشت هر خطا =عذاب دادن بود براش.

آذر چهارسال پیش که هنوز عضو سایت نشده بودم ولی تاپیکا رو میخوندم،یه کاربری به یه نفر دیگه توپیده بود که چرا انقدر سخت میگیری تو حرف زدنت با خدا ؟؟؟؟ چرا این دعاهای آماده ای که هیچ ایمانی بهشون نداری رو میخونی؟؟

اون روز اون حرفا برام خیلی عجیب بود و تا چند روز همش حرفای اون کاربر تو ذهنم تکرار میشد .

تا اینکه چند روز بعدش، ۲۹ آذر ۱۴۰۰ نیمه شب در حالیکه تو فکر بودم و پس زمينه ذهنم صدای بارونی بود که به شیشه میخورد ، حس کردم خدای واقعیمو پیدا کردم ، حس کردم کسی رو پیدا کردم که باهاش واقعا رفیقم نه از سر ترس بلکه بخاطر عشقی که سال ها تو آدمای دیگه دنبالش گشتم . اون روز یکی از بهترین و عمیق ترین خوابای عمرمو داشتم ،خوابی که کل مدتش، بدون اغراق، واقعا حس میکردم دارم به طور شفاف همه چیزو میبینم در حالیکه چشمام بسته است . میتونستم همه چیزو حس کنم نه با حواس پنجگانه ،با قلبم .

حالا نزدیک ۴ سال از اون روز میگذره و من گاهی با خودم فکر میکنم که چقدر به یه عده ای مدیونم .مثلا اون کاربری که خدای واقعیو بهم نشون داد❤️🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا روزایی که حس میکنم دارم لحظه رو زندگی میکنم انقدر خوشحالم که حد نداره چون یه روزایی حتی تو خوابم نمیدیدم که این ذهن همیشه آینده نگر من بالاخره حواسش به امروزش و این لحظه باشه .آروم آروم داره برف میزنه ،این روزا ذهنم بیشتر درگیر کلاسای رانندگیمه و کاری که قراره سال آینده انجام بدم .دیگه فراز و نشیب این راه برام مهم نیست حتی انتهاش!

چیزی که میخوام اینه که آخرین لحظه زندگیم با افتخار بگم ارزششو داشت! یا به قولی lived it lived it ❤️

پی نوشت:واقعا روزای برفی باعث میشن که یه کاری کنم برای سال دیگه هم یکی از استانای غرب ایرانو انتخاب کنم .جایی که برف روی کوههاش دلگرمی زمستونم باشه❄️

یه روز کامل تصمیم گرفتم بی نت و گوشی زندگی کنم ،واقعا برام سوال شد اون موقع ها که این چیزا نبود خودمونو با چی سرگرم میکردیم؟؟

یعنی یه روز کامللل فقط نشستم به یه جا خیره شدم هیچ ایده ای نداشتم چیکار کنم😵💫

هربار به خودم قول میدم فوتبال ایرانو نبینم اصلا کلا چیزی که رقابت و مسابقه داشته باشه نبینم ولی بازم میشینم روانمو شکنجه میدم .

یادم باشه اگه یه روز روانی شدم انتخاب خودم بود🦍🧘♀️

سه روز تمامه که علاف یه کوچولو برفم ولی گویا خدا سر شوخیو باهام باز کرده .این اولتیماتوم آخره فقط ۲۴ ...

گویا foreca میگه که ۱۸ سانت طی ۲۴ ساعت آینده قرار بیاد . فعلا از رحمت الهی ناامید نمیشیم تا ببینیم چی پیش میاد🧘♀️

چون که این توییتو خیلی دوست داشتم :

روزى از جانب خداست. (هود، ۶)

شفا از جانب خداست. (شعراء، ۸۰)

پیروزی از جانب خداست. (هود، ۸۸)

آرامش از جانب خداست. (نجم، ۴۳)

عزت از جانب خداست. (آلعمران، ۲۵)

دست و پای الکی نزنیم

»Mohamad Hashemi«