2777
2789

تولدت مبارک قشنگم 💙🫂 بهترینا نصیبت بشن

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غمیگنم

غیمگنم

غمگینم

یغمگنم

کدومش ؟

خواهر به دریچه چپ قلبتم نباشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه

تولدتتتتت زیبا و درخشان عزیزممم خودت برای خودت یه کیک و گل بخر ، حتی یه هدیه خوشگلم خودتو مهمون کن � ...

مممنون عزیزم

اره همین تصمیم رو دارم ولی این رفتار شوهرم واقعا بده

باعث شده دخترم هم اهمیت نده

خداروشکر 
مممنون عزیزم اره همین تصمیم رو دارم ولی این رفتار شوهرم واقعا بده باعث شده دخترم هم اهمیت نده

اگه رفتارش از اول این بوده ، تغییر آدما سخته

ولی شاید تو هم با تبریک گفتن روز مرد ، تولدش و یا هر روزی که مختص به اونه و بدونه اهمیت داره برات و شاید اونم متقابلا به فکر بیوفته که باید براش مهم باشه ، حداقل یه تبریک بهت بگه

دخترتم خودت. شور و ذوق این مراسما رو بهش یاد بده 😂

مثلا امروز دو تایی برید بیرون به این مناسبت کلی باهم خوش بگذرونید

یا اصلا خانوادگی امشب برید رستوران به حساب شوهرت😂😉🫠

خلاصه نزار این چیزا حالتو بد کنن ✨🩷

اگه رفتارش از اول این بوده ، تغییر آدما سخته ولی شاید تو هم با تبریک گفتن روز مرد ، تولدش و یا هر رو ...

اره میخام همینکارو بکنم

آره از اولبوده

من چندین بار سوپرایزرش کردن ولی اون معتقد به جبران هم نیس منم گفتم بیکارم مگه میشم مث خودش

خداروشکر