2777
2789
عنوان

کدر شدن پوست صورت

67 بازدید | 9 پست

من پوست صورتم سفید بود بعد از اینکه چند بار اصلاح کردم کلا چند درجه تیره تر شد نمیدونم چیکار کنم برای چی ایطوری شده الان کلا گردنم چند درجه از پوست صورتم روشن تره کاملا مشخصه نمیدونم برا چی ایطوری شد باید چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس با چی اصلاح کنم صورتمو موهای صورتم رو چیکار کنم "هر چند وقت ی بار نیاز به اصلاح دارم

برو لیزر یا اگر نمیتونی موبر دپی بهترینه هم پوست سفید میکنه هم نرم

البته باید بیشتر از چند دقیقه نزاری وگرنه پوستت میسوزه

برو لیزر یا اگر نمیتونی موبر دپی بهترینه هم پوست سفید میکنه هم نرم البته باید بیشتر از چند دقیقه نزا ...

شما خودتون از همی موبر استفاده کردین ؟
لیزر تاثیر داره که دیگه موهای صورت رشد نکنه؟

شما خودتون از همی موبر استفاده کردین ؟لیزر تاثیر داره که دیگه موهای صورت رشد نکنه؟

بدنمو لیزر کردم خیلی راضیم یه جای خوب و مطمئن برو قبل ازینکه لیزر کنم موبر دپی میزدم فوق العادست اما فقط مارک دپی تا چندسال پیش که استفاده میکردم عالی بود واقعا

بدنمو لیزر کردم خیلی راضیم یه جای خوب و مطمئن برو قبل ازینکه لیزر کنم موبر دپی میزدم فوق العادست اما ...

مرسی دمت گرم
کجا لیزر کردی ؟ هزینش چقد بود ؟ چند جلسه رفتی کلا؟

مرسی دمت گرم کجا لیزر کردی ؟ هزینش چقد بود ؟ چند جلسه رفتی کلا؟

من تبریزم هزینش اونوقت 500 تومن بود هر جلسه پنج بار کلا رفتم گفت بازم باید بیای تا کامل بره اما دیگه تنبلی کردم نرفتم چون بنظرم کافیه و فقط کرکا موندن

مونده به ضخامت و رنگ مو و پوست

موهای تیره بهتر جواب میدن