2777
2789

دانشجو ام.

کار دانشجویی ساعت ۳ تا ۱۰، ۱۲ میلیونه.👀

نگهبانی میگه فوقش تا ساعت ۹ باید بیاین خوابگاه.😐

بهم میگه مدرک بیار. نمیدونم کدوم مدرک میگه.

گواهی اشتغال به کار؟ اونو پرسیدم میگه باید والدینت مجوز بده

پدرم سختگیری بیجا داره همش محدود میکنه میگه از خوابگاه کلا بیرون نیا. خسته شدم. به عمه ام که تو شهر دانشگاهیمه بگم و اجازه بده، قبول میکنن؟

La

از همون محل کار باید بگیری

نیاز به اجازه والدینم نداری

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط برام سواله اگه کسی میدونه بگه

خب مگه بالای ۱۸ سالمون نیست دیگه خوابگاه اینجا چیکار اجازه پدر و مادر داره ، نهایت واسه قانون خودش فقط باید همون گواهی اشتغال به کارت رو بخواد 🫠😕

از همون محل کار باید بگیرینیاز به اجازه والدینم نداری

آهان نامه از محل کار بدم نگهبانی دیگه کاری باهام ندارن یا زنگ بزنن؟

آخه بچه نیستم ک. تازه محل کار هم امنه و درآمدش خوبه.

La

فقط برام سواله اگه کسی میدونه بگه خب مگه بالای ۱۸ سالمون نیست دیگه خوابگاه اینجا چیکار اجازه پدر و م ...

میگن باید بعد ساعت ۹ اجازه والدینتو بگیری واسه گواهی اشتغال به کار

La

آهان نامه از محل کار بدم نگهبانی دیگه کاری باهام ندارن یا زنگ بزنن؟آخه بچه نیستم ک. تازه محل کار هم ...

خوشگلم پدر شما نمیتونه مانع از تحصیل و شاغل شدنتون بشه:)

خیلی عالیه که حواست به همه چی هست..

آفرین بهت

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)