2777
2789

چربیای مونده زیر پوست تخلیه میکنن وصدتاماسک این جیزام میزنن صو ت شاداب بشه بخورمیزنن خلاصه همینا ک گیشن نزدیک ۲میلیون تقریبا

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاکسازی صورته

اینم بعدا گندش درمیاد مثل پی ار پی

من نمیدونم چیز خوبی یا بدیه ولی هرچی دیدی یهو مد میشه بلاگرا تبلیغش میکنن شک بر انگیزه مثل همین روتین پوستی های عجیب غریب

مامان دوتا گل پسر

چند وقت شاداب میمونه چند وقت یکبار انجام بدم؟

بستگی ب پوست داره ۱ماهی یبار یسری میگن تا۶ماه باید بری یا بعدش کمترمیشه شارژ کردنش دقیق نمیدونم اونجاخودشون بهت میگن عزیزم کرمدی شب بخر و ضدفتاب خوب ک بزنی همیشه ابرسانم بزن ک صورتت صاف یگدست بشه

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

بستگی ب پوست داره ۱ماهی یبار یسری میگن تا۶ماه باید بری یا بعدش کمترمیشه شارژ کردنش دقیق نمیدونم اونج ...

کرم شب خوب مثل چی ؟ببخشید آنقدر سوال میپرسم دوست دارم صورتم سال و براق بشه

کرم شب خوب مثل چی ؟ببخشید آنقدر سوال میپرسم دوست دارم صورتم سال و براق بشه

راحت بپرس تاونجای ک بلدباشم کمکت میکنم خو

من کرم شب پریم گرفنم خیلی خوبه روشن ترشده صورتم شبامیزنم یه ژل سشتشوم میزنم مخصوص جنس صورتم میشورمش

خیلی ممنون عزیزم میدونی سراوی رو اصلش رو از کجا گیر بیارم

نمیدونم از ارایشی بهداشتیا بپرس اونادارن