2777
2789
عنوان

امتحان فارسی نهایی دوازدهم

65 بازدید | 9 پست

همه شعرا باید حفظ باشیم؟؟

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به ما گفتن دوتا شعر میاد برای امتحان اداره میگه دیگه از کجا میاد

واقعا تو یک روز چطور این همه معنی ارایه حفظ کنی کنارش کلی شعر برای نهایی خودشون میگن کدوم شعر ها میاد که حفظ کنی

نه به ما گفتن دوتا شعر میاد برای امتحان اداره میگه دیگه از کجا میاد

نهایین

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

من پارسال که دوازدهم بودم اینطوری بود خود معلم گفت این دوتا رو حفظ کنید میاد همون دوتا هم امد تو امتحان اره ماهم نهایی بویم معلم طرح نمی کرد سوال از شهر دیگه میومد

من پارسال که دوازدهم بودم اینطوری بود خود معلم گفت این دوتا رو حفظ کنید میاد همون دوتا هم امد تو امت ...

میگم نیایش و ستایش هم باید حفظ باشیم

نه بابا اونا فقط معنی باید بلد باشی

میگم زده بارم بندی درک مطلب چهار نمره یعنی چی