2777
2789
عنوان

قرض دادن ماشین

435 بازدید | 39 پست

دوستان شما به کسی که هیچ خیری بهتون نمیرسونه یعنی زمانی که باید باشه و میتونه کمک بکنه ولی نه کمکی میکنه که هیچ تعارف هم نمیزنه

آدم دست به گیر هست فقط زمان هایی که احتیاج داره بهتون زنگ میزنه ولی تا زمانی که هیچیش نیست یه زنگ نمیزنه حال بپرسه از آدم

همیشه تو خانواده اتون همه فقط از شما انتظار دارن که مثل آچار فرانسه باشید براشون

ماشین قرض میدید ببره دو هفته که وارش رو انجام بده و بعد خودش ماشین بخره؟

تازه طرف آدم به شدت تنبلی هم باشه که همش امروز فردا کنه که آره دارم دنبال ماشین میگردم ولی نگرده

اونایی که اون بالا نوشتم فقط برای این بود که بیشتر طرف رو بشناسید چجور آدمیه

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا من دو هفته ماشین به کسی قرض نمیدم چه خبره اسنپ و آژانس و تاکسی برای چیه پس

میره سرکار ولی ماشینشو فروخته که جدید بخره داره دنبال ماشین میگرده برای همین تو این مدت تا زمانی که نخریده انتظار داره ماشین بهش بدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میره سرکار ولی ماشینشو فروخته که جدید بخره داره دنبال ماشین میگرده برای همین تو این مدت تا زمانی که ...

انتظار نداشته باشه شاید شما اصلاً ماشین نداشتید میخواست چیکار کنه پس؟ همون کارو کنه

شاید تا یه سال ماشین نخرید میخواد چیکار کنه همون کارو بکنه

خیلی پررو هستن هم خودش هم خانوادش

یعنی فکر کنید یه زنگ نمیزنه حال بپرسه هرموقع کارش گیره زنگ میزنه از طرفی هم من واقعا نه مهربونی دیدم نه دل خوشی دارم ازشون

برای همین نمیخوام اصلا کمکش کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انتظار نداشته باشه شاید شما اصلاً ماشین نداشتید میخواست چیکار کنه پس؟ همون کارو کنهشاید تا یه سال ما ...

دقیقااااا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انتظار نداشته باشه شاید شما اصلاً ماشین نداشتید میخواست چیکار کنه پس؟ همون کارو کنهشاید تا یه سال ما ...

همسرم میگه خیرش به زندگی خودمون میاد منم گفتم چرا زمانی که احتیاج داشتیم اونا کمک کنند نکردن؟ چرا اونا فکر نکردن که خیرش به زندگی خودشون میرسه؟

منم نمیخوام خیری از طرفشون به خاطر اینکار بیاد شرشون کم شه خیر پیشکش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم میگه خیرش به زندگی خودمون میاد منم گفتم چرا زمانی که احتیاج داشتیم اونا کمک کنند نکردن؟ چرا او ...

باز حالا اگه یکی دو روز بوده اشکالی نداشت ولی دو هفته ماشینو بدید به اونا پس خودتون چیکار کنید

باز حالا اگه یکی دو روز بوده اشکالی نداشت ولی دو هفته ماشینو بدید به اونا پس خودتون چیکار کنید

منم همینو میگم

الانم نزاشتم بده بهش

گفتش گناه داره گفتم به درک که داره فدای سرم پس ما چیکار کنیم؟ بد عادتش میکنی فکر میکنه وظیفه اس هر دفعه به یه بهانه ای میخواد

وقتی بهش ماشین بدی تحت فشار قرار نمیگیره بره زودتر ماشین بخره ولی وقتی ندی مجبور میشه یکی دو روزه ماشین بخره

چون آدم تنبلیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه مگه این کارو کردی

ببین یک هفته بهش دادیم قرار شد ماشین بخره ولی نخریده

حالا هم همسرم میگه یک هفته دیگه بزار بدیم بهش گناه داره میگم این آدم تنبله وقتی تحت فشار نباشه دیرتر ماشین میخره

دیگه نمیزارم بهش ماشین بدی

زورش کردم ماشینو امروز پس گرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همینو میگم الانم نزاشتم بده بهشگفتش گناه داره گفتم به درک که داره فدای سرم پس ما چیکار کنیم؟ بد ...

خوب کاری کردید ندادید الان زمونه بدی شده فردا بره با ماشین شما تصادف کنه یا خسارتی بزنه به ماشین مردش هست پرداخت کنه؟ یا اگه ماشینو خدایی نکرده دزدی چیزی ببره داره بخره بذاره جاش؟ همون بهتر که دست خودتون باشه دو هفته واقعاً زیاده من که بخوام ماشین به کسی بدم در حد چند ساعت حتی یک روزم نه

نباید از خودت برای دیگران بزنی مخصوصاً آدمی که جزو خانواده درجه یکت نیست