سوسک_میقولی؟ مدیر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3780 عنوان میشه یچیز بگید برم پای درسام | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 29 پست همش ب زور میخونمخوابم میاد همش میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه دیروز | 10:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3780 خودت گفتیا اسی ببخشیدخررررررررره برو درسدا بوخوووون دو روز دیگه شوور میکونی هی باید بخ اون ننه مرده ... خیلی هم عالیی😁😂کنکور ندارم خداروشکر، دانشجو ام میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
80azadeh عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 894 تا تو داری با این حسایی که کنترلش دست خودته میجنگی یکی دیگه داره میخونه و جلو میرهبعد تو هنوز نتونستی احساساتت را کنترل کنی و جدی باشی یه دختر خوشبخت
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3780 یکی باید ب خودم بگه اما من تصمیم گرفتم برم کتابخونه ی روزایی بقیه رو ببینم انگیزه بگیرم و بتونم بخون ... من خوابگاهم مگه اینکه برم سالن مطالعه میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3780 تا تو داری با این حسایی که کنترلش دست خودته میجنگی یکی دیگه داره میخونه و جلو میرهبعد تو هنوز نتونست ... اره راست میگین درسام واقعا سخته نمیدونم اخر ترم چیکار کنم میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
masiia عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 43 من خوابگاهم مگه اینکه برم سالن مطالعه اره برو حتما تاثیر داشته باشه بنظرم
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3780 تهش هیچی نیس خخخ لذت ببر از خواب چرا نباشه میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
زهههههههرااااااا عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 11765 چرا نباشه آینده و سرنوشت و زندگی جوونایی که درس خوندنو ببین میفهمی چرا
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3780 آینده و سرنوشت و زندگی جوونایی که درس خوندنو ببین میفهمی چرا اینده یسری ها روشنه چون رشته خوبی رفتن منم رشتمو دوست دارم و بازار شغلی واسش هست میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
متولداسفندم عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 3958 پاشو برو یه حرفه یاد بگیر یه کار عملی با درس خوندن تو این شرایط به جایی نمیرسی
زهههههههرااااااا عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 11765 اینده یسری ها روشنه چون رشته خوبی رفتن منم رشتمو دوست دارم و بازار شغلی واسش هست فعک نکنم خخخ
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3780 پاشو برو یه حرفه یاد بگیر یه کار عملی با درس خوندن تو این شرایط به جایی نمیرسی چرا نرسمچند سال دیگه دستم تو جیب خودم میره میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3780 فعک نکنم خخخ شما فکر کن نیست میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
king_yashar عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 367 والا هیچکدوممون امیدی به اینده نداریم😴 🤦🏻♂منننممممم پـســر بـــد ⛓️
پسرم_مورفینم عضویت: 1403/07/18 تعداد پست: 1198 بروبخون منم پسرمو میخوابونم بخونم من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱