2777
2789
عنوان

فیبروم

1044 بازدید | 16 پست

سلام خانما کی فیبروم داشته عمل کرده دوباره عود کرده مریضیش

اخه من‌۶ ماه پیش جراحی باز کردم  حالا رفتم دوباره سونو میگه فیبروم در اومده

خیلی‌ نگرانم

بچه هم هنوز ندارم

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

وای منم همینطور.پارسال فیبروم ساب سروزال داشتم برداشتم الان دوتا دیگه اینترامورال دارم خیلی میترسم واسه بارداری.چون میگن تو بارداری بزرگ میشه و باعث سقط یا زایمان زودرس میشه

من قبل از اینکه متوجه بشم فیبروم دارم حامله شدم بعد جنین قلب نداشت سقط کردم 

بعدشم متوجه شدم فیبروم دارم و عمل کردم

الانم که دوباره همون آش و همون کاسه

نمیدونم تشکیل نشدن قلب ربطی به فیبرومم داشت یا نه

البته من فیبرومم خارج از رحم بود

اینقد میترسم دوباره حامله بشم

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم همینطور.پارسال فیبروم ساب سروزال داشتم برداشتم الان دوتا دیگه اینترامورال دارم خیلی میترسم و ...

چه ربطی داره منم حامله ام الان متوجه شدم فیبرمم برگشته دکتر گفت مشکلی ایجاد نمیکنه .تو سزارین برش میدارم

............... **این نیز بگذرد** .................
چه ربطی داره منم حامله ام الان متوجه شدم فیبرمم برگشته دکتر گفت مشکلی ایجاد نمیکنه .تو سزارین برش می ...

آخه هورمونهای بارداری باعث بزرگ شدن فیبروم میشن.فیبروم بزرگتر از ۲سانت خطرناکه تو بارداری.من رفتم پیش دکتر حنطوش زاده گفت دلیل زایمان زودرست احتمالا فیبروم بوده

چه ربطی داره منم حامله ام الان متوجه شدم فیبرمم برگشته دکتر گفت مشکلی ایجاد نمیکنه .تو سزارین برش می ...

چند سانت هست فیبرومتون؟

من فشار به مثانمم میاره

دوستان منم سه تا فیبروم خیلی بزرگ دارم می گن باید جراحی کنی دکترم گفت برو پیش دکتر تهرانی نژاد از تهرانی نژاد وقت گرفتم اما هنوز نرفتم خیلی می ترسم کاش تا کوچک تر بود اقدام می کردم برای بارداری

عزیزم فیبرومای بزرگکوچیک نمیشن

البته من عمل کردم دوباره در اومد

دیگه واقعا تحمل عمل دوباره رو ندارم

منم دارم فیبروم اینترمورال ۴۰ در ۵۰ میلی بود ولی بدون مشکل باردار شدم تو بارداری برعکس کوچیک شد ۴۰ در ۳۰ شد سونوی ان تی که اصلا دیده نشد 

دکترم هم گفت اصلا نگران کننده نیست باهاش کاری نداریم

نگران نباشین 

خدایا شکرت ♡♡

خوش بحالت

منکه برعکس تو بارداری قبلیم بزرگتر شد

میترسم باردار شم دوباره قلب تشکیل نشه یا سقط بشه

عمل باز انجام دادین؟ چند سانت بود؟

عزیزم من بخاطر زایمان زودرس سزارین شدم حین عمل دکترم فیبرومم برداشت ۳سانت بود.الانم باردارم فعلا که خداروشکر مشکلی ندارم و فیبرومم اذیتم نمیکنه