2777
2789
عنوان

عجله کردم

81 بازدید | 4 پست

دیروز جاریم زنگ زد که میخوام بچه هامو رو ببرم شهر بازی از اونجا هم بریم شام بیرون شما هم بیایین

راستش بچه هام درس داشتن و اینکه ما بدهی داریم نمیتونستم بگم میاییم درس بچه ها رو بهونه کردم نرفتیم .بچه ها فهمیدن که زن عموشون چی میگه کلی گریه کردن .هرچقدر توضیح میدادم نمیفهمیدن چرا میگم نه

دیگه نمیکشم خسته شدم .

یه خونه یه ماه پیش خریدیم ۵۰۰چک داریم .اگه الان طلاهامو میفروختم خونه میخریدیم بدهی که نداشتیم هیچ یه چیزی هم تو جیبم میموند

کلا کلافه شدم حس و حال زندگی کردن رو ندارم نمیدونم چه کنم احساس میکنم درحق بچه ها ظلم کردم طلاهایی که با هزار زحمت بدست اورده بودیم دادیم رفت چند سال نخوردن نپوشیدن احسلس میکنم بی فایده بوده

اگه یه کم دست نگه میداشتم خونه نمیخریدم مجبور نبودم انقده بچه هامو اذیت کنم و دلشون رو بشکنم

کاش همه چی درست بشه

خونه مهم ترین چیزههه . خوش به حالتون که به سقف بالا سرتون دارید که مال خودتونه

الانم اگر بیکاری و شاعر نیستی یک کار کوچیک تو خونه هم و شده بر پا کن . تو با ماهی دو ملیون هم میتونی برا بچه هات شادی بسازی ....

ماهی دو ملیون یعنی روزی تقریبا هفتاد هزار تومان کار...

بر همان عهد ک بودیم بر آنیم هنوز....

مستاجر بودید

با خونه دوم

عزیزم الان نود درصد مردم همین کار رو کردم دیگه چه میشه کرد من خودم پارسال گرمی پنج فروختم الان باید سکته کنم چون پارسال زمین خریدم امسال خونه میشد

حالا چی کار کنم طلا در برابر سلامتی چه ارزشی داره بچه هاهم دو یه ماه سختشونه بعد میبری بیرون

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مستاجر بودید با خونه دوم عزیزم الان نود درصد مردم همین کار رو کردم دیگه چه میشه کرد من خودم پارسال گ ...

مستاجر نبودم ولی خونمون رو دوست نداشتم محلش داغون بود و محیطش خیلی بد بود متراژ خونم بزرگه ولی هیچ وقت به دلم نبوده تازه هیچ امکاناتی هم دور ورم نبود

این خونه ای که خریدیم متراژش کوچیکه ولی جای خیلی خوبیه و امکانات داره

کاش همه چی درست بشه

مستاجر نبودم ولی خونمون رو دوست نداشتم محلش داغون بود و محیطش خیلی بد بود متراژ خونم بزرگه ولی هیچ و ...

خب دیگه خداروشکر الان دوتا خونه دارید غصه چی رو میخوری

عزیزم اینجوری پیش بری خودتو داغون میکنی طلا چه ارزشی در برابر خودت داره بچههای تو بیشتر از هر چیزی که طلا بخوان مادر سرحال و پر انرژی میخوان

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲