2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 65059 بازدید | 622 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده برابر پول شامو برا عروسی مهمونا میارن؟🤣🤣ده برابر؟! پول شامشونو بدن ده برابر پیشکش ...راست میگه ...

ما دعوت شدیم ورودی همه مون شد ۲۴۰۰

۱۰ میلیون میزاریم...نه اینکه پولداریم نه...چون باید تو شادی جبران کرد

حالا ده برابر نیست اما بیشتر از حدمون گذاشتیم

ما دعوت شدیم ورودی همه مون شد ۲۴۰۰ ۱۰ میلیون میزاریم...نه اینکه پولداریم نه...چون باید تو شادی جبران ...

همه اینجوری نیستن عزیزم،آدم بوده ۲۰۰ تومن گذاشته تو کارت آورده 🤣

پشت من خدا بوده همیشه ...

اگه فکر میکنید شوهرتون همچین ادم مزخرفیه و پشیزی اعتماد بهش ندارید چجوری باهاش ازدواج میکنید؟؟؟!!!

منکه مجردم و فعلا هم قصد برای ازدواج ندارم و صرفا طبق چیزی که اینجا دیدم نظر دادم درضمن ازدواج یه هندونه دربسته هست هیچکس نمیتونه صفر یا صد بگه خوبه یا بده

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
همه اینجوری نیستن عزیزم،آدم بوده ۲۰۰ تومن گذاشته تو کارت آورده 🤣

شاید نداشته

گاهی همون آدم پولدار هم جیبش خالی خالی میشه

باید عروسی جز خاله و دایی نباشه

دیگه خاله بابا و...نباشن

هم هزینه سنگین نشه هم عروسی خودمونی تره

ولی من اگه ازدواج کنم انتظاری ندارم چون ممکنه یکی دستش خالی باشه همینکه باشن کافیه🤷

منکه مجردم و فعلا هم قصد برای ازدواج ندارم و صرفا طبق چیزی که اینجا دیدم نظر دادم درضمن ازدواج یه هن ...

یکی یه چرتی گفته که ازدواج هندونه دربستس حالا همه گرفتن ول نمیکنن،عزیزم حالا که مجردی دوستانه بهت میگم اگه نظرت اینه ومیخوای بشناسیش دوران نامزدی رو گذاشتن برا همین،برو بیا تو خونوادش برو،سفر باهاشون برو،من تو نامزدیم با خودشو خونوادش رفتم شمال ۸ روز موندیم خیلی چیزا دستم اومد...نامزدیتو طولانی کن تهشم خدایی نکرده مشکلی بود یه شال و انگشتر پس میدی زنش که نیستی!ولی وقتی عقد کردی شما زن و شوهر هستین،بخواید جدا شی باید طلاق بگیری چه رابطه داشتی باشی چه نداشته باشی میگن قبلا ازدواج کرده

درد دارم اذیتم بدنم قفله کلا

سلام گلم،ب این حالت میگن واژینیسموس،از مشاور خوب ومتعهد یا روانپزشک خوب کمک بگیر،حتی بعضی ها گروه هایی دارن وتمرین میکنن ودرمان داره،پیدا کن گروه هاشون رو بهت کمک میکنه

چقد خوب😂😂 یعنی چی ؟ 😐😂میگم تنها بودین اخه بعضیا دیدم میگن مثلا ی ابجی کسیم پیمشون بوده

ایشون 🧖👨به زندونی می مونن آبجیش هم زندانبان👩🏼

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

من بمیرمم نه میذارم شب خونه ما بمونه نه خونشون میخوابم

دست کنه تو جیبش ببره هتل و...

من راحت نیستم و نخواهم شد

خودم برادر مجرد دارم اوشون هم برادر مجرد داره

نداشت هم جلو خانواده کنسل بود

فوقش جاشو بندازم کنار داداشم بخوابه😆

ولی تو اقوام ماراحتن

خودم دوست ندارم

حرف و حدیثاشونو شنیدم

یکی یه چرتی گفته که ازدواج هندونه دربستس حالا همه گرفتن ول نمیکنن،عزیزم حالا که مجردی دوستانه بهت می ...

عزیزم اینجا ایرانه حتی اگه خودم و خانوادهام اوکی باشیم بخوام باهاشون برم سفر یا خیلی رفت و آمد کنم پسفردا چه بخوایم چه نخوایم ازدواج کنیم خانواده طرف مقابل برامون حرف درمیارن این چیزایی که شما میگین برای یه عده خاصی از ایرانیا هست نه همشون

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
عزیزم اینجا ایرانه حتی اگه خودم و خانوادهام اوکی باشیم بخوام باهاشون برم سفر یا خیلی رفت و آمد کنم پ ...

شما نامزد میکنید پس برا چی؟مگه قراره تا ابد این طرز فکرای عهد قجری ادامه پیدا کنه؟برده داریم یه زمانی باب بود! نامزد میکنن رفت و آمد کنن شناخت ایجاد شه عزیزم وقتی زیر نظر خونواده هاس اشکالش چیه؟!