2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 119198 بازدید | 622 پست
توروخدا دوران عقد همبستر نشین بذارین برین زیر یه سقف درسته شوهرتونه ولی نکنین

چراا

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه ساله عقدی یا قراره سه سال بمونین؟چرا سه سال باید بمونین؟از سمت شماست گیر و گور یا اونا؟

۱ سال عقدیم تقریبا دوسالم دوست بودیم دیگ🥲

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

نه منظورم اینه شرایط مالیشو ندارین یا منتظرین شناختتون کامل شه یا اینکه مثلا یه طوریه که تو یا اون د ...

کلا رسمه بعد ی سال عروسی میگیرن

بعد عیدی عروسیه

به امید ارزو های قشنگمممم

ما این خبرا نیس رابطه و کنار هم خوابیدن تا روز عروسییی انگاری عهد قاجاره😬😬😬😬😬😬

میدونی دور از جونت طرف داشتیم تو عقد باردار شدن کارشون به طلاق کشید و دختره مونده و یک بچه🙁🙁🙁

🤣🤣🤣🤣 من مادر شوهرم عممه

🤣🤣🤣🤣 ماعم فامیلیم

میبینم خیلیا میگن تو عقدیم رابطع داشتیم میخوایم جدا شیم زیر یه سقفم نرفتیم انقدرررر زیاده این موارد ...

اره این واقعا بده مگ اینک از طرف مطمین باشی

اره عزیزم داری میگی شوهرتون عروسی به مراسمه برا پر کردن گشنه های دورمون ۷ سال قبل اره هم باهم خوابید ...

عه بی ادب):

مگه آدم با یک شب چقدر سیر میشه اینو میگی

میتونی هم عروسی نگیری به جاش بری ماه عسل

میدونی دور از جونت طرف داشتیم تو عقد باردار شدن کارشون به طلاق کشید و دختره مونده و یک بچه🙁🙁🙁

واییی چقددد بد دلم برا دختره سوخت🥲 اخه من مطمینم ازش ک اینجوری نمیشه خونوادهمم میدونن ولی باز