2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 89149 بازدید | 622 پست
خیلی ناامیدم خیلی

فقط باید اعتمادبهنفستو ببری بالا همین یکم ب خودت برس کارای ک خوشحالت میکنه انجام بده برا خودت وقت بزار

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالا من بودم میومدن در میزدن بیا بیرون کی گفته پیش هم بخابین کوفتمون میکردن😂😂

😐🤣🤣🤣

یه شبم خونه مادرشوهرم ایناموندم فرداش نذری داشتن زنگ زد شخصا از پدرم اجازه گرفتن😐🤣🤣بعد گفتن خالش و اون یکی پسرم و عروسم همه شب هستن

ولی رفتم دیدم همه قراره صبح بیانجاریمم بچش کوچیک بود گفته بود صبح میام

دیگه تا ۲ کمکشون کردیم بعد با نامزدم رفنیم تو اتاق خوابیدیم تا ۵ حرف زدیم😐🤣🤣🤣بعد میخواستم ۷پاشم و پاشدم اما نامزدم تا۱۱ خوابید بیشعور😐😐😐اصلا خوابش به درک جلو اون همه ادمو آبرومو برددد عادت نداشت انقدز بخوابه همه هم میگفتن ولش کن خسته شده😐😐😐😐

بله 🤣وقتی میومد خونه بعد۱ماه انتظارداشت همش پیشش باشم یادم میادخجالت میکشم کاش نمیرفتم باهاش

وا چرااا😐😂😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

اره یا من میرفتمخونشون دو سه روز. یا ایشون شبا وظهرا میومد خونمون. تو اتاق من بود دیگه کسیهم مزاحم نمیشد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

وا چرااا😐😂😂

خب زشت بود دیگه مااول نامزد بودیم ی محرمیت بینمون بودصیغه شدیم تا۴ماه بعدم ۱سال عقد بودیم همش دنبال مکان بود ۸سال پیش البته ووقعادرحضور خانواده میبرد منو اتاق درم قفل میکردخجالت میکشم ازکارم البته اون سنش ۳ص بود من ۱۸عقل من ک نمیرسید

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......

😐🤣🤣🤣یه شبم خونه مادرشوهرم ایناموندم فرداش نذری داشتن زنگ زد شخصا از پدرم اجازه گرفتن😐🤣🤣بعد گف ...

🤣🤣🤣🤣 اخی عزیزم فقط حرف زدین🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حالا من ی شب باید میرفتم خونه مادرو شوهرم میموندم کار داشتیم مامانم گفت ب شرطی میزارم بیاد اونجا بمونه ک هسمرم بره خونه ما یعنی پیش مامانو بابام بمونه طفلک اونم رف خونه ما خوابید😐🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏻♀️🤣🤣

اره یا من میرفتمخونشون دو سه روز. یا ایشون شبا وظهرا میومد خونمون. تو اتاق من بود دیگه کسیهم مزاحم ن ...

چقدم خوب👌🏻😂

حالا من یبار قرار بود برم خونشون بمونم کار داشتیم اخه مامانم گفت ب شرطی میزارم ک همسرم بره خونه ما یعنی پیش مامان و بابای من بخابع🤣🤣🤣🤦🏻♀️

میریم مسافرت ولی خب تو خونه خودمون نمیتونیم بریم تو اتاق یا پیش هم بخوابیم خونه مادرشوهرمم همینطور ا ...

خوبه باز ما حتی مسافرتم رفتیم نزاشتن پیش هم بمونیم🫤

دلت میخواد باهاش بخوابیا شیطون😂

اره ولا دلم میخاد😭🤣🤣🤣

ن گل

انشاالله شرایطتون زودتر جور بشه برید خونه خودتون

منم سه ماه رفتم خونه خودم کنار شوهرم راحت میخوابیدم پدر و مادرم رو این موضوع حساس نبودن حتی مسافرتم میرفتیم ولی رابطه کامل نداشتیم هرچی حساس تر بدتر میشه با این که راحت بودیم تو این موضوع ولی بازم عقد موندن سخت بود برام، دو سال عقد بودیم

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍