2777
2789

عجیبه مگه نه؟

حتی خدا هم بین آفریده هاش و بنده هاش تبعیض قائله،بعد ما از دیگران،پدرمادر،دوست،مادر شوهر و...انتظار داریم تبعیض قائل نشن،به ما به اندازه بقیه اهمیت بدن و...خیلی چیزای دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصن عدالتی تو این دنیا نیست بین حیواناتم همینه حتی یه چشم رنگی از یه چشم مشکی بیشتر حس بالا تر بودن ...

دیروز رفته بودیم نیایش مال فکرکردم اومیدم یه کشور دیگه خانم ها با آرایش وعمل های زیبای وآقا خوشگل وخوشتیپ بودن اون وقت من بین اونا انگار از یه سیاره دیگه اومدم اختلاف طبقاتی رو حس کردم وناراحت برگشتم

دیروز رفته بودیم نیایش مال فکرکردم اومیدم یه کشور دیگه خانم ها با آرایش وعمل های زیبای وآقا خوشگل وخ ...

نیایش مال که هیچی

من هر جا میرم همین حسو دارم

اصن چن وقته دیگه بیرون هم نمیرم😂

دیروز رفته بودیم نیایش مال فکرکردم اومیدم یه کشور دیگه خانم ها با آرایش وعمل های زیبای وآقا خوشگل وخ ...

اره خوب اونام ظاهر رو حفظ میکنن دوست من یک چیز داغونی بود پونصد میلیون طلا فروخت سر تاپاشو کوبید عمل کرد

الان با شاه فالوده نمیخوره همش با پسرای پولداره یا شوگر ددی

ولی اینام همش تو عذابن چون زندگیشون شده مادی گرایی و چشم هم چشمی و اینکه از همه خوشگلتر بهتر باشن (ک هیچ وقت نمیشه) و بعد ی مدت چهره هاشونم افت میکنه یا سنشون میره بالا

همین دوست من همش افسرده هست حتی از قبلش ک زشت بود بیشتر

کلا مادی گرایی انستا چشم هم چشمی باعث بهم خوردن زندگی، افسردگی، بدبختی، مشکلات روانی خیلیا شد گاهی فکر میکنم ایرانیا محدود بودن بهتر بود