2777
2789

موقعیت مالی خوب باشع دخترا حاضرن ولی بیشتر ب ضرر اقابون تموم میشه این نوع ازدواجا هم ب ضرر دختره

دلیلشم میگم چون اولا دخترا رو جو موقعیت مالی یا فقط برای اینکه شوهر کنن تصمیم میگیرن و اکی میدن اما بعد ی مدت میبینن در حقشون اجحاف شده و چرا پسر جوون و هم دهه خودشون گیرشون نیومده ممکنع یا طلاق بگیرن یا خیانت کنن

دوما همیشه خانم حس برتری میکنه و میگه من هنوز جوونم کلی تایم دارم کلی ادم دیگه طرفدارم هستن ولی تو دیگه اخرای جوونیته پس یجورایی مرده تو سری خور میشه حس ضعف میکنه و مجبوره کوتاه بیاد تو همه چی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تفاوت سنی چقدر باید باشه؟

بایدی در کار نیست نظر من مثلا تا ۵ خوبه هم نسل هستیم همو درک میکنند ولی خب سن بالاتر بره مثلا یا یکی طرفین سابقه ازدواج داشته باشه یا شرایط دیگه ای متغیره

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

چیشد آیفون هدیه دادید😂

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

برعکسه خانمای سن پایین بیشتر علاقه مندن به فاصله سنی زیاد نمیدونم چرا همه چیز برعکسه تو این زمونه ارزشها بی ارزش شدن من ۳۰ سالمه نه خوشم نمیاد

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...