چرا امسال اینجوری شده من که با پوست نخوردم دو تا خرمالو خوردم معدم ورم کرده نفخ زیاد دارم دلدرد وحشتناک گرفتم شکمم انگار بچه هفت ماهه باردارم اینقدر ورم کرده یه سرچ زدم دیدم چند نفر دیگه هم اینجوری شدن ولی من که با پوست نخوردم دارم میمیرم از دلدرد وحشتناک
فکر کنم فقط به من می سازه که هر سری یه سبد کامل یکجا با پوست میخورم ازبس دوست دارم
# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫