2777
2789
عنوان

کادوی روز زن

134 بازدید | 19 پست

سال ۱۴۰۰بعد فوت مادرم، فقط بخاطر اینکه کاملا تنها بودم ازدواج کردم. پدرم سالها قبل فوت کرده بود.خودم شغلم و خونه و درامد دارم این اقایی که الان همسرمه از سال، ۹۱خواستگار و پیگیر بوداز طریق خانواده. الان یه دختر بیست ماهه دارم. با همسرمزیاد رابطه... نداریم سالهاست بیماری دیابت داره و میگه نمی تونه.. کلا ادم مثبتی نیست.میشه گفت بدخواه و حسود منه. بخاطر دخترم خیلی بد رفتاری هاش رو ندید می گرفتم تا اینکه روز پنج شنبه روز زن و مادر لتفاقی توی گوشیش کادوی روز زن رو که برام مدتهاستدارک دیده دیدم. دیدم توی اینستا به زنها و دخترای زیادی پیام داده و قلب فرستاد ه و بعضیاشونم بهش جواب دادن. البته سریع گوشیرو گرفت و پاک کرد. البته اولین بارش نیست و مدتهاس این کار رو میکنه. سعی میکنه بازنها و دخترای محل کارش و فامیلش هم ارتباط بگیره. البته اکثرا کسی بهش پا نمیده ولی زور خودش رو میزنه. بسیار خسیسه و کارمندیک سازمان دولتی. و درامد مفقولی هم داره. که قطره چکانی خرج خانواده میکنه. فقط برای خودش پس انداز میکنه. و سعی میکنه من بیشتر هزینه کنم. بعد اینکه من متوجه چت هاش شدم سعی داره عادی سازی کنه کارش رو. البته نمی دونم در چه حدی با دیگران ارتباط داره ولی به تازگی فهمیدم برای یکی از فامیلاش که مطلقه است سال قبل باقلوا خریده و رفته محل کارش. دیگه از بقیه کاراش خبر ندارم. میخام ببینم ایا حساسیت من درسته؟ یا رفتار اون ایرادی نداره؟ دوس ندارم دخترم رفتار غلط پدرش رو حق مسلم هر مردی بدونه. امکان مالی دلرم مستقل شم اما میترسم به انهایی ا، پس بچه بزرگ کردن بر نیام. موندم چیکار کنم لطفا رلهنماییم کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست اینه اون همسر هرزتو از زندگیت کنار بزاری

ظاهر الصلاح هست و چون تا الان هیچی به کسی نگفتم کسی باورش نمیشه اینقد اشغاله. دخترم چون کوچیکه می ترسم تنهایی نتونم بزرگش کنم. اگه کمی بزرگتر بود راحت تر تصمیم میگرفتم

بعد میپرسی چه کنی؟؟؟اینم سوال کردن داره؟؟؟

میگه عادیه ادم برای کسی بنویسه دوسش داره، براش پیام بده لایک کنه و قلب بفرسته دلداری بده توی پیوی. تا الان اینجوری نمی گفت الان میگه تو هم راحت باش برا مردا پیام بده. من نمیخام مثل اون باشم از طرفی نمی دونم همه مردا همین جوری هستن یا نه؟

البته نماز خون هم هست

بچه رو تنها بزرگ کنی خیلی بهتره تا همچین پدری داشته باشه به نطرم

به خودشم گفتم میخام طلاق بگیرم و در عوض مهریه، دخترمو. دوس ندارم رم با این ذهنیت بزرگ بشه که مرد اجازه داره هرز بپره. اما توی دلم خیلی تردید دارم و از تنهایی میترسم

میخواد خودشو توجیه کنه یا شایدم ازت اتو بگیره اصلا فکر نکن همه اینجورین

این حرفت یه کم ذهنمو بازتر کرد. ممنونم ازت چون سر شبم که بحثمون شد میگفت حرفی که میزنی کو سند و مدرکت