2777
2789
عنوان

رانندگی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 38 پست
از رانندگی وقتی جای شلوغی برم دستو پام میاد به لرزیدنهمسرمم نمیزاره تنها برم همیشه موقع رانندگی کنار ...

برای من غر نمیزنه نکته هاذو میگه اما من نمیتونم همزمان هم گوش بدم هم کار کنم اما جدا از این ترس من از بوق زدنه وگرنه میتونم برونم همسر منم نمیزاره تنها بشینم البته حقم داره خیلی جا دارم تا تنها نشستن

از رانندگی وقتی جای شلوغی برم دستو پام میاد به لرزیدنهمسرمم نمیزاره تنها برم همیشه موقع رانندگی کنار ...

بدترین عامل که نمیزارع رانندگی بگیری داد زدم آقایون،من چندین بار ماشین به در دیوار زدم الان که میخوابیم بفروشیم میگن زیر قیمت بسک زدگی داره اما شوهرم دریغ از یک کلمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من غر نمیزنه نکته هاذو میگه اما من نمیتونم همزمان هم گوش بدم هم کار کنم اما جدا از این ترس من ا ...

نه وقتی اروم با ارلمش میگه من اوکیم میفهمم چی میگه ولی وقتی داد بزنه دیگه کلا توانشو ندارم ادامه بدم میزنم کنار خودش بشینه میگم ولم کن فقط خودت بشین

اعصاب نداره 🥲🥲🥲

بدترین عامل که نمیزارع رانندگی بگیری داد زدم آقایون،من چندین بار ماشین به در دیوار زدم الان که میخوا ...

افرین چه همسر خوبی

همسر من که مثلا اگه من اروم برم داددددد میزنه عربده میکشه ماشین داغون شد گاز بده دنده عوض کن خرابش کردی😑😑

نه وقتی اروم با ارلمش میگه من اوکیم میفهمم چی میگه ولی وقتی داد بزنه دیگه کلا توانشو ندارم ادامه بدم ...

تحمل کردن مردا موقع اموزش رانندگی خیلی کار سختیه من دو بار با داداشم رفتم دیونه شدم بسکه غر میزد😤😤

افرین چه همسر خوبیهمسر من که مثلا اگه من اروم برم داددددد میزنه عربده میکشه ماشین داغون شد گاز بده د ...

مگ خودش از اول راننده ماهر بود،مطمئن باش ایقد به در دیوار کوبید و خاموش کرد تا یاد گرفت هیچکس به دفه راننده نمیشه

دقیقا تا مرز جنون منو میبره بی وجدان 🥲🥲🥲

دادد میزنن سردرد میگیرم بنظرم اگه یه دوستی چیزی داری که رانندگیش خوبه با اون برو من که دیگه هیچ وقت با داداشم نرفتم با دوست مامانم میریم تمرین

مگ خودش از اول راننده ماهر بود،مطمئن باش ایقد به در دیوار کوبید و خاموش کرد تا یاد گرفت هیچکس به دفه ...

همیشه بهش میگم خودتم مادرزادی راننده نبودی ولی تمرین کردی یاد گرفتی ولی رانندگی الان منو که مبتدیم با رانندگی خودش که این همه ساله راننده است مقایسه میکنه میگه تو راننده نمیشی 😑😑😑