از رانندگی وقتی جای شلوغی برم دستو پام میاد به لرزیدنهمسرمم نمیزاره تنها برم همیشه موقع رانندگی کنار ...
برای من غر نمیزنه نکته هاذو میگه اما من نمیتونم همزمان هم گوش بدم هم کار کنم اما جدا از این ترس من از بوق زدنه وگرنه میتونم برونم همسر منم نمیزاره تنها بشینم البته حقم داره خیلی جا دارم تا تنها نشستن
از رانندگی وقتی جای شلوغی برم دستو پام میاد به لرزیدنهمسرمم نمیزاره تنها برم همیشه موقع رانندگی کنار ...
بدترین عامل که نمیزارع رانندگی بگیری داد زدم آقایون،من چندین بار ماشین به در دیوار زدم الان که میخوابیم بفروشیم میگن زیر قیمت بسک زدگی داره اما شوهرم دریغ از یک کلمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگ خودش از اول راننده ماهر بود،مطمئن باش ایقد به در دیوار کوبید و خاموش کرد تا یاد گرفت هیچکس به دفه ...
همیشه بهش میگم خودتم مادرزادی راننده نبودی ولی تمرین کردی یاد گرفتی ولی رانندگی الان منو که مبتدیم با رانندگی خودش که این همه ساله راننده است مقایسه میکنه میگه تو راننده نمیشی 😑😑😑