2777
2789
عنوان

رانندگی کردن

214 بازدید | 38 پست

وای خیلی سختمه یاد گرفتم گواهینامه دارم ۲ ساله تازه میشینم اصلا عذابیه برام استرس میگیرم خاموش میکنم گاهی اوقات و پارک کردنم خوب نیست نمیدونم چطوری بعضیا انقدر سریع یاد میگیرن و خودشون تنها میشینن خیلی ناراحتم

میترسی؟؟؟

نه نمیترسم اتفاقا حتی حالمم بد باشه باز میشینم

من داشتم یاد میگرفتم جنگ شد من اصلا حالم از اون موقعه خیلی خوب نشده استرس مونده و بعدش ک میشستم همش نگاهم به آسمون بود این باعث شد الان تازه شروع کنم نمیترسم مسلط نیستم و کلاج رو نمیتونم سریع ول کنم خاموش میشه برا همین پشتیام بوق بزنن استرسی میشم تند ول میکنم خاموش میشه یا هنوز بلد نیستم چطوری خوب تو شهر برونم یا پارکم خیلی خوب نمیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نمیترسم اتفاقا حتی حالمم بد باشه باز میشینم من داشتم یاد میگرفتم جنگ شد من اصلا حالم از اون موقعه ...

خب برو جاهای خلوت تمرین کن

ضمنا هر چقدر بوق میزنن مهم نباشه برات

چند وقت بشینی یاد میگیری

نه نمیترسم اتفاقا حتی حالمم بد باشه باز میشینم من داشتم یاد میگرفتم جنگ شد من اصلا حالم از اون موقعه ...

عزیزم دیدی میخاد خاموش بشه سریع کلاج بگیر خاموش نمیشه،بعدشم کلاج یکم رهاکن ی کوچولو گاز بده دیگ خاموش نمیشه

اخه دستم اونطور جاها راه افتاده تا میرم تو جاهای دیگه میترسم

عزیزدلم ادم برای حتی یه کار ساده مثل شستن یه بشقاب دفعه اول سختشه طول میکشه یکم اب میپاشه این ور اون ور حتی ممکنه از دستش بیوفته بشکنه ولی از دفعه های بعد کار خیلی راحتی میسه رانندگی هم همینطوره ماه اول سخته ماه دوم روون تر میشه از چندماه بعد موقع رانندگی با عشق اهنگ گوش میدی حال میکنی این وسطا هم ممکنه ماشین به جایی بخوره مثل همون شکستن بشقاب نباید خیلی مهم باشه فقط با حس خوب بشین رانندگی کن تو جاهای جدیدم اگر خیلی استرس میگیری قبلش یه پرانول بخور استرستو کنترل میکنخ