2777
2789

پس چرا این همه ادم مستقلن جز من

عشقمm💓عضو گروه سه ستاره ...وزن فعلی :80 هدف اول:77⭕ هدف دوم:74⭕ هدف سوم:۷۰⭕ هدف چهارم :67⭕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرکت چیه ؟ چیا بلدی؟

مدرکای چرتو پرت

میپکاپ ارتیستیو

تی تی سیو که همون مدرک اموزگاری زبان انگلیسی میشه

شوهرم نمیزاره مستقل شم کار کنم

چون میدونه مستقل شم ولش میکنم

مخم قفل شدع

عشقمm💓عضو گروه سه ستاره ...وزن فعلی :80 هدف اول:77⭕ هدف دوم:74⭕ هدف سوم:۷۰⭕ هدف چهارم :67⭕

مدرکای چرتو پرتمیپکاپ ارتیستیوتی تی سیو که همون مدرک اموزگاری زبان انگلیسی میشهشوهرم نمیزاره مستقل ش ...

والا نمیدونم چی بگم . زنعموی من یه ادم ساده دل بود رفت سرکار دو ماه بعد طلاق گرفت یه پسر 18 ساله و 8 ساله داشت . زندگشیون از هم پاشید و بچه هاش هم بدبخت شدن سر اینکه میخواست مستقل شه . ولی الان چیشده؟ اواره است تنهایی داره زندگی میکنه و گول حرفای الکی خورد . زندگی و شوهرت دوست داشته باش مستقل شدن انقدر هم خوب نیست خواهشا زندگیت خراب نکن

والا مستقلا نصفشون توی دبی کارای دیگه میکنن .زندگیتو خراب نکن گول حرفای فمنیستی و اینا نخور اگه می ...

نبابایا دبی چیه بابا حرفای الکی

تازه خودم از این پیشنهادا داشتم دست خودم نبود قبول نکردم یا ساده لوحی قبول نکردم یا عقل نمیدونم

والا نمیدونم چی بگم . زنعموی من یه ادم ساده دل بود رفت سرکار دو ماه بعد طلاق گرفت یه پسر 18 ساله و 8 ...

تنهایی بهتر از مردیه که روزی هزار بار بمیری و زنده شی

زنعموت بچهاشو برد با خودش؟

وقتی شوهرت نمیزاره مشکل از خودت نیست از اونه :/

تقصیر خداست که جلوم شوهرمو گذاشت مانع

نه بابا خودش میگم اواره است . خب برو طلاق بگیر برووووو

برا چی استقلال میخوام که بتونم خرج خودمو لچمو درارم