2777
2789
عنوان

دوستمون با قرص برنج خودکشی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 87 پست
با والدینش مشکل داشتحیوون خونگیش رو از دست داده بود که بشدت بهش وابسته بودیکی رو هم دوست داشت بهش خی ...

امیدوتر بودم بخاطر یه نر این کارو نکرده باشه اخه دختر ۱۷ ساله چه رفتن به توی رابطه بشین زندگیت کن حیوون خونگی هم ....

ان شالله این بار نجات پیدا کنه عقلشون میاد سرجاش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با والدینش مشکل داشتحیوون خونگیش رو از دست داده بود که بشدت بهش وابسته بودیکی رو هم دوست داشت بهش خی ...

چرا موقع ما خودکشی نمیگردیم هزاران مشکلم با خانواده داشتیم الان خودم نوجوان و جوان دارم یعنی نباید هیچی بهشون گفت آمد راه و غلط رفتن بذاریم برن توی چاه ک سراغ خودکشی نرن نمیدونم چرا جوان های حالا کم تحمل شدن اگر بعضی ها خانواده خوبی دارن بازم مینالن بدم دارن مینالن

حالا اینجوری ته دل ادمو خالی نکنیدگاهی ادم به یه امیدی تایپک میزنه

نگفتم ته دلت خالی شه.گفتم که بدونی احتمالا قرصش اصل نبوده و ان شاالله دوز مصرفیشم کم بوده

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

امیدوتر بودم بخاطر یه نر این کارو نکرده باشه اخه دختر ۱۷ ساله چه رفتن به توی رابطه بشین زندگیت کن حی ...

پسره البته

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
چرا موقع ما خودکشی نمیگردیم هزاران مشکلم با خانواده داشتیم الان خودم نوجوان و جوان دارم یعنی نباید ه ...

چون شرایطه جامعه افتضاحه!

زمان شما شاید مشکل با والدین بود اما این حجم تورم نبود، بیکاری و بی پولی و چشم و همچشمی در حد الان نبود، غذاها و خوراکیها بی کیفیت و هورمونی نبود، هوا این نبود، رابطه ها سالم بود و... از دید یه جوون نگاه کنید اولیه ترین چیزها رو نمیشه داشت

قابل قیاس نیست واقعا

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
نگفتم ته دلت خالی شه.گفتم که بدونی احتمالا قرصش اصل نبوده و ان شاالله دوز مصرفیشم کم بوده

امیدوارم...

سلام چی شد اسی زنده موند ؟

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

سلام

هنوز در همون حاله قراره یکی دو ساعت دیگه باز خبر بگیریم

یبار ایست قلبی کرده برگشته

توی سی سی یو بستریه اما هشیاریش پایینه متاسفانه

یبار ایست قلبی کرده برگشتهتوی سی سی یو بستریه اما هشیاریش پایینه متاسفانه

ای وای 💔💔

ممنون خبر دادی چند بار اومدم تاپیک رو نگاه کردم از صبح ذهنم درگیرشه الهی خدا براش زندگی دوباره بخواد😓

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ای وای 💔💔ممنون خبر دادی چند بار اومدم تاپیک رو نگاه کردم از صبح ذهنم درگیرشه الهی خدا براش زندگی د ...

ایشالا

ما همه دست به دعاییم که خدا به مادرش ببخشتش و ازش بگذره

از سر جوونی اشتباه کرده امیدمون به خداست