2777
2789
عنوان

دوستمون با قرص برنج خودکشی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2107 بازدید | 87 پست
بیمارستان چیزی نگفته؟؟بنظرم فیکهچون اصلا نمیتونن نجات بدن کسی ک میخوره رووحشتناک جون میده

ما خیلی پرس و جو نمیکنیم حقیقتا چون حال خانوادش خیلی بده

اما گفتن قرص برنج بوده اما توی خونه خورده و سریع رسوندنش بیمارستان

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چن ساعت گذشته اگه بالای ۲۴ ساعت فیک بوده

نه ساعت پنج غروب اینطورا گوشیش خاموش شد

ساعت نه و خورده ای ما خبردار شدیم

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
چن ساعت گذشته از خوردنش

ساعت پنج غروب اینطورا گوشیش خاموش شد

بین پنج تا هشت

یه کاربری اسمش یلدا بود دوسال پیش تاپیک زد گفت دخترعموش قرص برنج خورده بعد خانوادش تا آمبولانس بیادبهش روغن داده بودن یه مدت بعد که حالشو پرسیدیم گفت نجات پیدا کرده از مرگ ولی دیگه آسیب هم زیاد دیده بود

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یه کاربری اسمش یلدا بود دوسال پیش تاپیک زد گفت دخترعموش قرص برنج خورده بعد خانوادش تا آمبولانس بیادب ...

اشکالی نداره فقط زنده بمونه

من رفتم واسه باغمرگ موش بگیرم داروخانه نداداین بیشرفا چطور قرص برنج میدن آخهانشالله خوب میشه

وجدان ندارن

این نونا حروم ترینه

چه مدت گذشته؟حالش الان چطوره؟امیدوارم خوب بشه

ساعت پنج غروب اینطورا گوشیش خاموش شد

بین پنج تا هشت

ای سی یو بستریه

نمیدونم مردم چطور زندگی میکننالان چطوری اون ادم سرشو گذاشته رو بالش خوابیده؟!

اون حتما آدم نیست احساسات انسانی نداره

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من رفتم واسه باغمرگ موش بگیرم داروخانه نداداین بیشرفا چطور قرص برنج میدن آخهانشالله خوب میشه

بازار سیاه خیلی رواج داره،نظارتی هم روش نیست

داروخونه چون نظارت داره و براشون دردسر میشه نمیفروشن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.