2777
2789
عنوان

دوستمون با قرص برنج خودکشی کرده

2050 بازدید | 87 پست

و الان توی ای سی یو بستریه

همش هفده سالشه و از روی نااگاهی و ندونم کاری این اشتباه رو کرده

برای خودش و خانوادهش خیلی دعا کنید، همه منتظر معجزه ان...

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه قرص برنج بود الان زنده نبودانشااالله چیز دیگه ای خورده و سلامت بمونه

عزیزم ما که اشناشیم لابد اطلاع داریم که میگیم

زندهست اما چه زنده بودنی؟!

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
قرص برنج فوق العاده خطرناکهامیدوارم زودتر خوب بشه

انشاالله امیدمون به خداست

ایشالا فیک بوده🩵🩵🩵

و سریع بهبود پیدا کنه

امیدوارم مادرایی ک نوجوون دارن ببینن

حواسشون بیشتر به بچه باشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

کاش همون اول حجامت میکردن حجامت هر گونه سم رو از بدن خارج میکنه نمیدونم الان جواب میده یانه؟سم از هر ...

اصلا امکان این کارها وجود نداره

ایشالا فیک بوده🩵🩵🩵و سریع بهبود پیدا کنهامیدوارم مادرایی ک نوجوون دارن ببیننحواسشون بیشتر به بچه ب ...

ایشالا که تقلبیش رو دادن بهش

خانوادش و دوستاش دارن داغون میشن

کاش قرص برنج تقلبی باشه و خوب بشهاگ اصل خورده برای اخرتش دعا کنیدمتاسفم🙁😞

ما هم دعا میکنیم تقلبی بوده باشه

من شنیدم قرص برنج واقعی نجات ندارهایشالله فیکش رو دادن بهش

ایشالا که همینطوره