2777
2789
عنوان

شب طولانی

53 بازدید | 7 پست

امشب شب سختیه برام،با نامزدم بحثم شد،گفتم تموم کنیم پذیرفت هرچند اول خودش گفت ناراضی هستی برو...قبلا هم گفته بود اما من زوم نکرده بودم رو حرفش و رد شده بودم چون میدونستم خواسته قلبیش نیست،ادم مغرور و لجبازیه،اما دیگه نمیخوام تحمل کنم....

کاش منم ادم لجبازی بودم،کاش قهر کردن بلد بودم،کاش رو حرف و تصمیمم مصر بودن رو یاد گرفته بودم،دلم حسابی گرفته...

اگه واقعا رابطتون درست نیست و میدونی قراره ی روزی کات بشه هرچی زودتر بهتر

عزیزم تو تاپیک قبلیم که البته کمی طولانیه نوشتم مشکلم رو،اگر بخونی و نظر بدی ممنون میشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو تاپیک قبلیم که البته کمی طولانیه نوشتم مشکلم رو،اگر بخونی و نظر بدی ممنون میشم.

خوندم، حق داری انگار جاتون عوض شده زن باید مغرور باشه لجبازی کنه ناز کنه نه که مرد !!!!!حالا مادرت چرا مخالفه این وسط ؟اگه میدونی نمیشه تهش واقعا ولش کن سنتم کم نیست ماشالله عاقلی

خوندم، حق داری انگار جاتون عوض شده زن باید مغرور باشه لجبازی کنه ناز کنه نه که مرد !!!!!حالا مادرت چ ...

میگه تو سری،چهرهاش پسندش نیست خیلی حساسه مامانم و کلا از شوهر دادن ما دخترا واهمه داره،همدیگرو دوست داریم ولی اقا رفتارای این مدلی داره،مغروره و لجبازی میکنه وگرنه ادم خوبیه،ذره ای شرارت و بدجنسی تو وجودش نیست،منم تا الان کوتاه اومدم ولی کم اوردم میخوام یه بار برای همیشه جلوش وایسم یا به خودش بیاد یا تموم بشه،همون مرگ یه بار و شیون یه بار...ممنون که خوندی❤️

سلام برای حذف تاپیک از ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۲ و ۱۴ الی ۱۵ روزهای شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک به پیام خصوصی ارسال نمایید , تگ نکنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت