2777
2789

میگه شاخه ای ۲۵۰ بودم منم دیگ نخریدم به جاش شیرینی خریدم دهنتو شیرین کنی فک کن من رو لایق یه شاخه گل هم ندید به جاش یه چیزی گرفت که خودش کوفت کنه

همیشه همینه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینه ارامش ندارین چرا زندگی رو بخودتون سخت میکنین

همسر عزیزم تو بهترین مرد دنیا هستی خیلی دوستت دارم ♥️♥️♥️♥️ خدایا شکرت بخاطر زندگیم بخاطر شوهر عزیزم بخاطر بچه هام ♥️♥️♥️ آرامش دارم شوهرم ادم سالمیه خانواده خوبی داره ♥️

من هیچی اندازه گل خوشحالم نمیکنه حتی طلا 🥲اینو جدی میگم انقد گل کادو گرفتن رو دوست دارم و مامانم همیشه برام میخره و من ذوق مرگ میشم🤩😇

اما شوهر هر نفهمم اصلأ انگار نه انگار فقط پول کادو میده 😒

دیگه یه تبریک گفتن اینقدر کار پیچیده ای نیست

اره خب تبریک وشیرینی خوبه دیگه ولی هدیه سختش کرده واسه همه مخصوصا وقتی میپرسن شوهرت واست چی خرید؟بعد ناخواسته خودت رو مقایسه میکنی

من هیچی اندازه گل خوشحالم نمیکنه حتی طلا 🥲اینو جدی میگم انقد گل کادو گرفتن رو دوست دارم و مامانم هم ...

ای گفتی. الان ۱۰ساله حسرت یه شاخه گل طبیعی. حالا تبریک خشک خالی هم نگفت. مگه ما خانوما چی میخوایم؟ برعکس با اخلاق گندش باعث گریه ام شد. من مادر هم ندارم نشستم یه دل سیر گریه کردم

ای گفتی. الان ۱۰ساله حسرت یه شاخه گل طبیعی. حالا تبریک خشک خالی هم نگفت. مگه ما خانوما چی میخوایم؟ ب ...

إلهی 🥺 😔 😭 😔 😔 😭 😔 😔 😔 😔 😔 بیا بغلم 😢😢

منم اتفاقاً چند روز پیش تولدم بود تا دو روز بعد از تولدمم وایسادم ببینم چیکار میکنه برام دیدم اصلا یادش نبود حتی یه تبریک الکی هم نگفت،درصورتی که من انتظار داشتم مثل تولدایی که من براش میگیرم سوپرایزم کنه منم تصمیم گرفتم دیگه نکنم😒😒

روز زنم همینطور....

قبلاً کمی بهتر بود الان دیگه آب بردتش..

بیخیال بابا توم تلافی کن ،،غصه نخوریا جوجو🙂♥️