2777
2789
براشون مهم نیست چند تا زن بگیرن خدایی مک شوهر قحطی بیخیال عشق و عاشقی عاقل باش

تا جایی که شناخت دارم فکر نکنم این اینجوری باشه ولی خب باید بیشتر آشنا بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخوایم برگردیم به ریشه تاریخیش اینطوریه که اینا عرب بودن ولی عراقی نبودن بعد اومدن عراق مثل ما که عر ...

نمیدونم والا

ولی اگه میتونی نرو

تفاوت فرهنگی و احتمال جنگ دوباره به کنار

خود امام علی با اینا نساخت

ما ک دیگه کم میاریم

نمیدونم والا ولی اگه میتونی نروتفاوت فرهنگی و احتمال جنگ دوباره به کنارخود امام علی با اینا نساخت ما ...

والا خودمم نمیدونم میخوام چیکار کنم از طرفیم اونا عجله دارن😂

اره دوسش دارم

خب پس میشناسیش دیگه، تو خودت بهتر میتونی تشخیص بدی اون چه جور آدمیه

صرف اینکه کجایی باشه نمیشه گفت، راه دور خوب نیست هیچوقت، مخصوصا شهرای جنگ خیز😅

ولی خب ایرانم همچین گل و بلبل نیست...

خب پس میشناسیش دیگه، تو خودت بهتر میتونی تشخیص بدی اون چه جور آدمیهصرف اینکه کجایی باشه نمیشه گفت، ر ...

اره میشناسمش ولی چیزایی خوبی درمورد رسماشون نشنیدم و اینکه خیلی به خانوادم وابستم اونم کارش عراقه ولی قبول کرده حداقل چندماه از سال و ایران زندگی کنیم

اره میشناسمش ولی چیزایی خوبی درمورد رسماشون نشنیدم و اینکه خیلی به خانوادم وابستم اونم کارش عراقه ول ...

نه اصلا رو این چیزا حساب نکن، یهو دیدی شرایط ایران جوری شد که گفتن کسی حق نداره بره ایران مثلا! ازاین چیزای تحریمی

یا اوضاع خراب بود نمیشد بیاین. کلا عراق و ایران کشورای خوبی نیستن😅 تو بخوای رفت و آمد کنی معلوم نیست اصلا بشه یانه. باید بپذیری دیگه از الان که پاش واستی حتی کم بیای ایران

مذهبی هستید؟ اونا چطور؟

نه اصلا رو این چیزا حساب نکن، یهو دیدی شرایط ایران جوری شد که گفتن کسی حق نداره بره ایران مثلا! ازای ...

چی بگم والا همه چی ممکنه

ما که نه اما خانواده اون مذهبین

چی بگم والا همه چی ممکنه ما که نه اما خانواده اون مذهبین

عه شما مذهبی نیستین؟؟ چرا داری میری عراق آخه😂

من شرایط شمارو نمیدونم اما من نمیرفتم عراق با عشقم، مگه مذهبی بودم که میرفتم اونجا کیف کنم.

نمیخوام بترسونمت ها ولی یهو دیدی عراقم مثل سوریه شد، بعید نیست. فکراتو بکن ببین اگر بتونین کلا بیاین ایران بهتره

عه شما مذهبی نیستین؟؟ چرا داری میری عراق آخه😂من شرایط شمارو نمیدونم اما من نمیرفتم عراق با عشقم، مگ ...

عراق همه جاش مذهبی نیست جاهایی مثل سلیمانیه و بغدادو...کلا حجاب آزاده ولی خب الان بحث آزاد بودنش نیس بحث عقاید اوناس😂

خودمم باید بیشتر بشناسم اما واقعا پسرخوبیه🥲